התלבטות על עגלות בוגבו בי 6, נונה טריב ויויו של בייביזן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות על עגלות בוגבו בי 6, נונה טריב ויויו של בייביזן
    עדי
    02/10/2022

היי קובי
    מתלבטת מאוד בין העגלות בי 6, נונה טריב ויויו ( עגלה ראשונה). חשוב לנו מאוד עגלה קלה, קלה לקיפול, יציבה, ושהטיולון יגיע לשכיבה מלאה.
    הבנתי שהאמבטיה בבי 6 מאוד קטנה ומצד שני היא משמשת למעט זמן. כמו כן קיבלתי המלצות רבות על הטיולון של יויו אבל מעט על האמבטיה
    האם תוכל לתת את חוות דעתך?
    תודה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על היויו אני לא ממליץ

קובי סופר
    03/10/2022

שלום עדי,

על היויו אני לא ממליץ.
    הטיולון של היויו מתאים מגיל 6 חודשים והוא חד כיווני.
    אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורים עד גיל שנה + זאת על פי מחקרים בנושא. היות וביויו זה לא ניתן לביצוע אני מראש פוסל את העגלה. בנוסף האמבטיה שלה דומה מאוד לאמבטיה של הבי, זה אומר שיתכן ויהיה צפוף בה לפני גיל חצי שנה, לא יהיה ניתן לעבור לטיולון לפני ולכן אני רואה זאת כחיסרון גדול מאוד.

לגבי הבי, אכן, האמבטיה שלה לדעתי לא מוצלחת. קטנה ודי פשוטה. מצד שני הטיולון מעולה, יכולת הניוד מעולה, השרידות והאמינות שלה מעולים. נמכרת היום במחירים יחסית זולים כך שביחס למחיר מקבלים מוצר טוב.
    ממליץ להתנסות עם קיפול ופתיחה כשהטיולון מורכב על השלדה, זה דורש קצת תרגול וזה מנגנון קצת מיושן ביחס לנונה.

לגבי נונה, האמבטיה שלה יותר טובה מאשר ב-2 האחרות. אני חושב אבל שטיולון הבי יותר מוצלח, היות והטיולון הוא החלק שמשמש להרבה יותר זמן והמחיר שלהן די זהה, אני נוטה לכיוון הבי. בנונה הטיולון עשוי מרשת, לדעתי זה מספק פחות תמיכה. בנוסף רשת עלולה לקבל בלאי של קרע וזה לא חלק שמכוסה באחריות. כמוכן בחורף יכול להיות פחות נעים.
    הנונה יותר קלה בקילו מהבי.

אם פתוחים להמלצות, אני ממליץ לבדוק את עגלות בייבי בוס שלנו. האמבטיה שלנו מרווחת וקשיחה ומתאימה עד גיל חצי שנה. הטיולונים מאושרים לשימוש מלידה, המושב יצוק מפלסטיק כמו בבי. יכולת הניוד שלנו עדיפה על פני שאר הדגמים כי הגלגלים טיפה יותר גדולים. בנוסף מבחינת משקלים העגלות שלנו יותר קלות (למעט מול היויו). הקיפול אצלנו ביד אחת וכנ"ל הפתיחה. יותר קל משאר העגלות.
    גם במחירים המחירים שלנו יותר שפויים. מקבלים 5 שנות אחריות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו