נונה טריב מול ספורטליין סיאלו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• נונה טריב מול ספורטליין סיאלו
    חן
    06/10/2022

אשמח להשוואה בין השתיים מנסיונכם.
    לפי ההשוואה השיטחית שעשיתי, מלבד ההבדל המשמעותי במחיר, אין הרבה הבדלים.
    אשמח בעיקר לדעת על האיכות לטווח הרחוק
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנונה יקרה בעיקר בגלל הבלעדיות

קובי סופר
    06/10/2022

שלום חן,

הנונה יקרה בעיקר בגלל הבלעדיות ברשת מוצצים.
    היות ואין תחרות אז הם יכולים לדרוש כל מחיר.
    הסיילו בדיוק ההפך, זמינה כמעט בכל חנות וכמעט בכל רשת ולכן התחרות גורמת למחיר לרדת.

מבחינת הבדלים, ראשית לסיילו יש המון תתי דגמים כך שתלוי מול מה משווים.
    אם נלך על דגם הXL שלדעתי הוא המוצלח בחבורה אז ההבדלים הם בעיקר בשלדה ובטיולון.
    בשני המקרים יש אמבטיות בגודל טוב, המזרן טוב, הגגונים טובים, יש רשתות איוורור, לסיילו יתרון קל שהאמבטיה יותר גבוהה.

בשלדה, הטריב מגיעה עם גלגלים יותר איכותיים (גלגלי PU שיש רק בדגמי הסיילו פרו המאוד כבדים). כמוכן הנונה עם הטיולון קלה יותר בכ-קילו מהXL, ככל שנעלה ברמת הדגמים בסיילו כך יעלה משקלם ופער המחיר מול הנונה יצטמצם.
    הקיפול נוח וקומפקטי בשני הדגמים. בנונה אני פחות אוהב שהמושב עשוי מרשת, לדעתי זה מספק פחות תמיכה, בנוסף רשת עלולה להיקרע עם הזמן וזה קצת בעייתי בחורף.
    מצד שני בסיילו המושב לא מגיע לזווית ישיבה זקופה, יש תינוקות שלא אוהבים לשבת בשיפוע.

לסיכום: אני בהחלט לא חושב שפער המחיר מוצדק.
    כמוכן אני חושב ששווה לבדוק את עגלות הבייבי בוס שלנו, הן קלות כמו הנונה, עם גלגלי PU, עם מושב יצוק מפלסטיק בעל זווית ישיבה זקופה, הקיפול דומה לסיילו, המחיר דומה לסיילו.
    האחריות לא דומה לאף חברה: 5 שנות אחריות לעומת שנה ברוב החברות. כל הבדים יורדים 100% לכביסה, בסיילו ובנונה הרוב יורד אבל לא הכל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו