התלבטות לגבי קניית עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי קניית עגלה
    מעין
    09/10/2022

היי, אנחנו לקראת לידה של ילד ראשון ומעוניינים לקנות עגלה. העניין הוא שאנחנו יודעים שנרצה להביא את הילד השני די מהר אחרי הראשון (אין ברירה מפאת הגיל שלנו) , ולכן יודעים שבשלב כלשהו נצטרך עגלה שתתאים לשני ילדים קטנים. כך שלמעשה מתלבטים האם לקנות עכשיו עגלה רגילה חדשה שאנחנו יודעים שתשרת אותנו לזמן קצר יחסית ומנסים לחשוב על פתרונות.
    אנחנו גרים בקומה שנייה ללא מעלית ולכן (גם אך לא רק) מעדיפים עגלה שהיא קלה במשקל.
    מה היית ממליץ לנו לעשות?
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי קניית עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההמלצה שלי תמיד להתמקד בעכשיו

קובי סופר
    09/10/2022

שלום מעין,

ההמלצה שלי תמיד להתמקד בעכשיו.
    אני לא חושב שזה נכון לרכוש מוצר על בסיס מה שיהיה בעתיד.
    כשתגיעו לגשר תחצו אותו.
    רכישת עגלה שתתאים לשניים אומר:
    א. מגוון מצומצם מאוד של דגמים.
    ב. מחיר יקר
    ג. משקלים כבדים וקיפולים גדולים.

אני ממליץ להתמקד במוצר טוב, קל, קומפקטי ופרקטי לעכשיו. עתידית אם יהיה תינוק נוסף אפשר יהיה למצוא פתרונות או לרכוש עגלת תאומים פרקטית וזולה.

העגלה שאני חושב הכי מתאימה למי שגר בבניין ללא מעלית היא הבייבי בוס בובקט שלנו. היא סופר קלה, פרקטית וקומפקטית. היא גם מאוד נוחה לניוד וכל הפלוסים האלו לא באים על חשבון נוחות התינוק. היא אחת המרווחות והארוכות בסגנמט של העגלות הפרקטיות. המחיר שלה סביר. עתידית ניתן לחבר לה את כל סוגי הטרמפיסטים בשוק.

אם בכל זאת רוצים מראש לכסות את האופציה הכפולה, אפפה בייבי ויסטה היא הכי מוצלחת בשילוב של עגלת יחיד ומושב לאח נוסף.
    החסרונות כפי שרשמתי הם משקל כבד, קיפול גדול, חוסר פרקטיות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו