בוסטר עם רצועות-טוויגי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוסטר עם רצועות-טוויגי
    אפרת
    12/10/2022

שלום,
    אשמח לדעת מה הסיפור של חברת טוויגי??
    איך יכול להיות שהם זולים משמעותית כמעט בכל מוצר..
    האם הם טובים? אמינים?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר עם רצועות-טוויגי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלוי באיזה מוצר

קובי סופר
    12/10/2022

שלום אפרת,

טוויגי זה מותג של חברת דוורון יבואני צ'יקו, בייבי ג'וגר ועוד שלל מותגים בינלאומיים.
    טוויגי זה מותג עצמי שלהם.
    למעשה מדובר במוצרי מדבקה שהם רק שמים עליהם את הלוגו שלהם, בדרך כלל ללא שום פיתוח בארץ או בכל מקום אחר.
    זו גם הסיבה למחירים הנמוכים מכיוון שאין השקעות בפיתוח, אין מותג בינלאומי שגם צריך להרוויח כסף ולדוורון יש את רשת עגילס, קורה שהמוצר עובר פחות ידיים בדרך ואז המחיר זול. האם מוצרים טובים?
    לדעתי ברוב המקרים יש מוצרים עדיפים, סביר שגם יותר יקרים.
    בכל הקשור לבטיחות ברכב לא הייתי ממליץ לגעת באף מוצר מדבקה סיני, לא של טוויגי ולא של אף יצרן/יבואן/מותג.
    לרוב הדגמים של החברות האירופאיות והאמריקאיות יש מבחנים השוואתיים שאפשר לדעת את רמת בטיחות המוצר.
    במוצרים סיניים את הדבר הזה אין! אי לכך אי אפשר לדעת את רמת בטיחות המוצר.
    אני לא הייתי לקוח סיכון!
    לגבי מוצרים אחרים, זה כבר צריך לעשות השוואה אינדיבידואלית בין המוצר לבין מה שיש בשוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לבוסטר עם רצועות לילד בן 3

אפרת
    12/10/2022

תודה רבה על התשובה המפורטת.
    אשמח להמלצה לבוסטר רצועות טוב לילד בן 3.
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בוסטר רצועות או בוסטר ללא

קובי סופר
    12/10/2022

שלום אפרת,

מגיל 3 שנים ומשקל 15 ק"ג (חייב שיתקיימו שני התנאים!) אפשר בוסטר רצועות או בוסטר ללא.
    ההמלצה שלי לרכוש עם רצועות כי זה יותר בטיחותי. צריך לקחת בחשבון שאלו בוסטרים יותר יקרים, בעיקר הדגמים הבטיחותיים יותר.

אם אין שיקול תקציבי ההמלצה שלי היא על ברייטקס גרואו ווית' מי. דגם חדש שלהם שקיבל את הדירוג הגבוה ביותר.
    אחריו יש את גרקו טרנזישיין שגם קיבל דירוג טוב והוא זול משמעותית בדרך כלל.
    גם צ'יקו מיי פיט יכול להיות מעולה אבל הוא רחב טיפה.
    שאר האופציות לדעתי פחות טובות מכיוון שרוב הדגמים בשוק הם עד 18 ק"ג עם רצועות. הדגמים שהמלצתי הם עד 30 ק"ג עם רצועות, זה אומר שניתן למשוך איתם המון זמן עם הרצועות שזה יותר בטיחותי לילדים.
    אם זה סובל דיחוי, ממליץ לחכות לחודש הבא:
    יש שופינג IL
    בלאק פריידי
    סייבקס מאנדיי
    יש הנחות גורפות על כל קטגוריות המוצרים, אולי אחד או יותר מהדגמים שרשמתי יכנסו למבצעים עם הנחות גבוהות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה!

אפרת
    13/10/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו