מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה משולבת, מתלבטים בין 4 דגמים.מרגלית30/10/2022
היי קובי.
אני מתלבטת בין מספר עגלות ואשמח לקבל ממך חוות דעת.
ההתלבטת שלנו היא בין;
פג פרגו ולוצ׳ה
בייבי בוס יגואר
אינגלזינה אלקטה
לקלרק
אנחנו גרים בקומה 2 עם מעלית ולא נוסעים הרבה .
חשוב לי שהאמבטיה תהיה מרווחת, עגלה יציבה.
בעלי גבוה ואני נמוכה אז שניתן יהיה גם להתאים גבהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש המון הבדלים בין הדגמים
קובי סופר31/10/2022שלום מרגלית,
יש המון הבדלים בין הדגמים. יהיה קשה להתחיל לרשום הכל וזה רק יבלבל אתכם. אני חושב שעדיף קודם לפסול.
את לקלרק אני פוסל מראש מכיוון שהטיולון שלהם חד כיווני.
אני לא ממליץ על עגלות עם מושב חד כיווני זאת עקב מחקרים רבים בנושא שהוכיחו, יש חשיבות עצומה להתפתחות התינוק ויש יתרונות רבים לכך שהם מול ההורה עד גיל שנה+
אי לכך אני פוסל מראש עגלות עם מושב חד כיווני.
פג ולוצ'ה, גדולה, מסורבלת וכבדה יחסית ולדעתי לא תתאים לצרכים שלכם. מצד שני היא הכי נוחה לניוד מה-3 והכי מרווחת לכן זה שיקול שלכם כי פרקטית לכם היא לא תהיה.
אינגלזינה ובייבי בוס. בשני המקרים הידית קבועה כך שאתם צריכים לבדוק פיזית שהן מתאימות לכם בגובה הידית.
האינגלזינה מציעה אמבטיה יותר מרווחת וגם טיולון יותר מרווח, לדעתי הטיולון יותר מידי מרווח ואין לו כנפיים בצדדים, לדעתי זה בעייתי כי אין משהו שמחזיק את התינוק במצב יושב. בגילאים צעירים קשה להם להחזיק את הגוף, כאשר הם חצי רדומים הם נשפכים לצדדים וכשאין את הכנפיים לדעתי זה חיסרון.
האינגלזינה קלה ב-2 ק"ג מהיגואר.
מצד שני היגואר יותר נוחה לניוד, גם הגלגלים וגם הקפיצים יותר איכותיים. המושב מתכוונן בגובה וגם מסתובב 360. הקיפול הרבה יותר נוח והיא העגלה הדו כיוונית עם הקיפול הכי קטן מכל מה שנמכר בישראל.
באינגלזינה כאשר התינוק פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיב את המושב, המושב חוצה את קו ידית האחיזה, לדעתי זה חיסרון כי זה גם יכול להפריע לכם באזור הברכיים בהליכה וגם לא מאפשר לתלות כלום על הידית. ביגואר המושב לא חוצה את קו הידית כי ניתן לכוון את גובה המושב.
החסרונות ביגואר לכם הם בעיקר המשקל והידית הלא קבועה ולכן ממליץ לבדוק, אם תראו שזה מסתדר לכם בכל שאר הפרמטרים היא תהיה מעולה. לדעתי אבל, דגם הבובקט שלנו יתאים לכם יותר, הוא שוקל כמו האינגליזנה ויותר נוח לניוד גם מול היגואר. הידית מתארכת ובקיפול הוא יותר קטן מהאינגלזינה אבל יותר גדול מהיגואר. לדעתי שווה בדיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
מרגלית31/10/2022המושב של הפג חוצה גם את קו הידית או לא ? למושב יש כנפיים?
צמצמת את ההתלבטות שלי בין פג לבובקט.
אין לי בעיה עם משקל. אחרי 4 עגלות שניסיתי בילדים הקודמים והתאכזבתי, אני מחפשת עכשיו את העגלה שתהיה הכי טובה לתינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן אבל ממש בקטנה
קובי סופר31/10/2022שלום מרגלית,
כן אבל ממש בקטנה, באופן פחות גס מהאנגלזינה.
גם יש כנפיים בצדדים.
כמו שרשמתי, נטו מבחינת נוחות התינוק והניוד הפג עדיפה מה-4.
לעומת הבובקט הפער בניוד לא גדול כי הבובקט יותר קלה אז יש פחות משקל לדחוף + יש ידית מתארכת אז בכל עליה וירידה ממדרגה הבובקט תהיה עדיפה.
האמבטיה של הפג יותר מרווחת. בטיולונים המימדים די זהים.
הבובקט לדעתי מנצחת בקיפול ובפתיחה וכמובן במשקל. לדעתי זה יהיה מאוד משמעותי לעלות מדרגות עם העגלה.
סה"כ אבל, 2 האופציות מעולות!
תגשו לחנויות, תתנסו בניוד עם משקל על העגלות, לעלות ולרדת מדרגה, לנסות לקפל עם הטיולון כשהוא פונה אליכם ופעם נוספת כשהוא לכיוון הנסיעה. אם מתאפשר אז להרים שלדה עם הטיולון וכמובן לבדוק ברכב.
זה יתן מדד לגבי הפרקטיות וההתנהלות היומיומית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)