מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין בוגבו בי6 לסייבאקס פריאם 4אופק31/10/2022
היי הריון ראשון והכל מבלבל ..
אני יודעת שאלה שתי עגלות קיצוניות אחת מהשניה
קשה לי להחליט מה מביניהם יותר טובה ובעלת תמורה למחיר .
קיבלתי הרבה המלצות על שתי העגלות מצד אחד הבוגבו קלה נוחה לקיפול אבל קומפקטית מאוד האם זה נוח לתינוק אמבטיה כזו קטנה ?
מצב שני יש את הפריאם שהיא מאוד גדולה ומרווחת אך לא קלה ובטח שלא להרמה לבד , מה היתרונות והחסרונות של שתיהם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן הבדלי קיצון בדגמים
קובי סופר31/10/2022שלום אופק,
אכן הבדלי קיצון בדגמים.
בסוף זה בעיקר תלוי בכם. אני תמיד רושם, ככל שנרצה עגלה נוחה לתינוק כך נצטרך להתפשר על הנוחות והפרקטיות שלנו. ככל שנרצה נוחות לנו נצטרך להתפשר על נוחות התינוק.
אז זה נטו תלוי בכם.
יחד עם זאת ראיתי לא מעט מקרים של הורים שרצו את הכי נוח לתינוק והיו מוכנים להתפשר על הנוחות שלהם, רכשו את העגלה הכי נוחה שיש לתינוק ובסוף מה שקרה, אחרי 3 חודשים נשבר להם מהמשקל, גודל וחוסר הפרקטיות ורכשו טיולון שזה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות מבחינת נוחות התינוק.
אז גם צריך להיות מוכנים ולא רק להבין את ההקרבה.
יש עגלות ביניים שמשלבות את 2 העולמות.
בין הדגמים, הפריאם יותר מרווחת לתינוק, גם באמבטיה וגם בטיולון, הגלגלים יותר גדולים וזה אומר יכולת ניוד עדיפה, פחות רעידות ומכות מהדרך לתינוק. מצד שני הקיפול מסורבל, גדול והיא כבדה.
הבי מצד שני מציעה אמבטיה שאני ממש לא אוהב, ברוב המקרים היא לא מתאימה עד חצי שנה וצריך לעבור לטיולון לפני.
הניוד שלה מעולה לעיר אבל אם תצטרכו מעבר היא תגמגם וככל שהדרך תהיה משובשת כך גם יהיה יותר קשה עד בלתי אפשרי להתנייד, גם כאן אתם מכירים את עצמכם, אזור המגורים, אופי הטיולים שלכם ותוכלו להעריך אם היא מספיקה. ל-90% מההורים בישראל היא מספיקה. אם צריך להתנייד באזור קשה פעם בהרבה זמן יש מנשאים לשם כך.
אז הבי גם יותר קלה, יותר צרה ברוחב הגלגלים וזה מאפשר לעבור במקומות צרים בלי בעיה, מקומות צפופים ועוד. הקיפול יותר נוח לביצוע, הפתיחה מקיפול לדעתי זה החיסרון הגדול שלה, מאוד מאתגר שיש טיולון עליה וזה דורש קצת תרגול.
היא כמובן יותר קומפקטית.
לסיכום, זה נטו שיקול של כמה אתם מוכנים להקריב מהנוחות שלכם עבור נוחות התינוק. אני יכול לומר שבישראל, רוב ההורים מעדיפים את הנוחות שלהם ולכן אתם תראו המון בי ומיוס ברחובות ולא פריאם. כפי שרשמתי, אני מעריך שגם חלק מרוכשי הפריאם עוברים מהר לטיולון. אני שיווקתי בישראל את עגלות הרטן שהם גם יצרני העגלות של מרצדס, לדעתי אלו העגלות הכי טובות בעולם והכי נוחות בעולם לתינוקות, בכמה רמות מעל הפריאם ועדיין, נחלנו כישלון גדול כי הורים בארץ לא רצו עגלות כבדות, גודלות ומגושמות. בגרמניה הם המותג המוביל יחד עם אייביסי דיזיין שגם אותם אנו משווקים ולא בהצלחה גדולה שוב, מאותן סיבות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)