כסא בטיחות לילד 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לילד 2
    שמחה
    02/11/2022

היי קובי,
    אנחנו רוצים לקנות כסא בטיחות נוסף אחרי לידת תינוקת (שעכשיו עדיין בסל קל-בת 5 חודשים)
    לילד הגדול (2.5) יש את ציקו נקסטפיט זיפ
    אנחנו צריכים כיסא לרכב שני אבל שיהיה גם פיתרון טוב לרכב ראשון לאחר שלב הסלקל.
    ראיתי שהמלצת על ברייטקס גרואו ויית׳ יו קליקטייט
    אני מתלבטת בין השתיים- עד מתי אפשר להשאיר את הגדול בנקספיט זיפ?
    האם כדאי פשוט לקנות עוד אחד נוסף או שעדיף את הבוסטר רצועות?
    כדי לרווח קצת את ההוצאות עכשיו נקנה כיסא ״שווה״ לרכב השני ובבוא הזמן נעביר אותו לרכב העיקרי.
    לכן אשמח לשמוע גם על כיסאות זולים ככל הניתן אבל כן בטיחותיים (הנסיעות עם הרכב השני הם קצרות מאוד)
    בקיצור נשמח להמלצות 🙏🏼

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לילד 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ על בוסטר רצועות לגדול

קובי סופר
    02/11/2022

שלום שמחה,

אני ממליץ על בוסטר רצועות לגדול.
    הברייטקס יכול להיות פתרון מעולה גם בטיחותית הוא הטופ וגם קל להעביר מרכב לרכב אם תצטרכו. בוסטר רצועות תופס פחות מקום כך שיהיו 2 מושבים ישאר יותר מקום לנוסע או בעתיד למושב שלישי.
    הצ'יקו טוב עד 30 ק"ג שזה גיל 5-6 שנים.
    אבל אם תרכשו כיסא לתינוקות גם זה יתפוס יותר מקום, גם בעתיד תצטרכו לרכוש עוד בוסטר דבר שהברייטקס יחסוך מכם.
    בנוסף את רוצה כיסא זול מה שיוריד את רמת הבטיחות.
    לדעתי הברייטקס שווה את ההשקעה כי זה לטווח ארוך ובטיחותית זה הטופ.
    אפשר גם לרכוש בוסטר רצועות זול יותר, זה אומר לרדת ברמת הבטיחות. המומלץ ביותר הוא גרקו טרנזישיין.

ההמלצה שלי לכיסא זול לרכב שני זה קוסקו סנרה או אוונפלו טריביוט. אם התקציב מאפשר אז טריומף אבל הוא תופס יותר מקום.
    בכל מקרה זה יותר יתאים לתינוקות ופחות לגדול. לגדול בכל מקרה הייתי ממליץ לרכוש בוסטר רצועות גם לרכב השני. יותר זול, יותר פרקטי ולטווח ארוך יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

שמחה
    03/11/2022

לא מצאתי באינטרנט מקומות שמוכרים את הקליקטייט.
    אתה יודע באיזה רשתות זה נמכר?

ותודה רבה על המענה המהיר והאיכותי!
    כל פעם חוזרים אליך 🙏🏼🙏🏼

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לברר עם היבואן

קובי סופר
    03/11/2022

שלום שמחה,

צריך לברר עם היבואן. נקראים רסטקס או דרך האתר שלהם ברייטקס ישראל. אני חושב שנמכר בכל מקום שמוכר ברייטקס. מניח שחלק מהאתרים לא מציינים שזה קליקטייט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברייטקס או גרקו (מגבלות מחיר)

ברייטקס או גרקו
    09/11/2022

היי
    אחרי בירור הברייטקס קליקטייט יותר יקר ממה שתכננו להוציא (סביבות 1000 שח)
    האם היית ממליץ עדיין ברייטקס גרואו ווית׳ יו אבל לא קליקטייט או שעדיף את הגרקו טרנזישיין?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שניהם טובים

קובי סופר
    09/11/2022

שלום,

אם לא קליקטייט אז שניהם טובים זה לא משנה מי מהם.
    תגשו לחנות, תראו במה יותר נוח לילד/ה. תנסו להתקין לבד ברכב כל אחד מהם תראו מה נוח לכם יותר ואז תבחרו מה שנכון לכם.
    בטיחותית שניהם מעולים. מבחינת מחיר הפער זניח אז אין לי כאן המלצה חד צדדית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפער לא זניח

בדוי :)
    10/11/2022

ה ברייטקס הרגיל במבצע עולה כאלף כרגע.
    הטרנזישיין סנאגלוק עולה 900 והרגיל בין 600 ל 700.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינתי זה זניח

קובי סופר
    10/11/2022

שלום,

מבחינתי זה זניח מהסיבה שמשך השימוש הוא ארוך טווח ואם נחלק פר יום את ההפרש ביחס לעלות העלות זניחה.
    גם ראיתי את הברייטקס בפחות היה 30% בKSP או 20% בשילב כאשר אפשר לשלב כרטיס חבר, דרים קארד ועוד.
    המבצעים היו ליום הבחירות, צריך לבדוק מה קורה כעת בשופינג IL.
    בנוסף אני חושב שאם הסנאגלוק זמין לרכישה (כי לרוב הוא לא), הוא האופציה העדיפה אחרי הגרואו ווית' יו קליקטייט.
    הסנאגלוק זה פטנט דומה לקליקטייט כך שלדעתי יש לו ערך מוסף. עדיף כמובן על הטרנזישיין הרגיל והגרואו הרגיל לדעתי אבל גם כאן זה שיקול שלכם אם הפער (ביחס לרגיל) שווה את זה. כפי שציינתי לדעתי זה שווה והפער זניח אם נחשב את משך השימוש במוצר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו