התלבטות בין ספורטליין XL לFOLD

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין ספורטליין XL לFOLD
    אדם
    03/11/2022

היי
    אנחנו גרים בעיר בשכונה מאתגרת עם מדרכות צרות והרבה אנשים. מצד אחד בא לנו את איכות הנסיעה והמקום של הXL, אבל אנחנו חוששים שהרוחב יהיה לנו קשה ולכן שוקלים את הפולד.
    מה הבדל הנסיעה בניהם ועד כמה הרוחב משמעותי לדעתך
    נ.ב. יש לנו רכב קטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההבדלים בניוד משמעותיים

קובי סופר
    03/11/2022

שלום אדם,

ההבדלים בניוד משמעותיים. ככל שהדרך תהיה יותר משובשת כך ההבדלים יגברו. ממליץ לשים משקל של 9-12 ק"ג בכל אחת מהעגלות, להתנייד בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה ואז לראות ולהרגיש לבד את ההבדלים ואם זה קריטי לכם או לא.
    בנוסף אני חושב שהXL מציעה קיפול ופתיחה הרבה יותר נוחים.

הייתי ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. הרוחב די דומה לפולד. שיטת הקיפול דומה לXL. במשקל היא קילו וקצת פחות מהפלוד. הניוד יותר טוב גם בהשוואה לXL והמחיר די דומה לספורטליינים.

אם בכל זאת ספורטליין לדעתי הXL הרבה יותר שלמה ומוצלחת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם שווה לחכות לדגמי 23

אדם
    09/11/2022

ומתי בכלל יצא ספורטליין 23?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם שווה לחכות לדגמי 23

אדם
    09/11/2022

ומתי בכלל יצא ספורטליין 23?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מושג

קובי סופר
    09/11/2022

שלום אדם,

אין לי מושג מה יהיה ב-2023 מבחינת ספורטליין. כמוכן גם לא הוצגה קולוקציה כך שגם אם יצא מצשהו חדש הצפי זה לפברואר במקרה הטוב.
    גם זו הערכה מעבר לזה אין לי מושג לתת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו