המלצה לבוסטר לילד בן 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לבוסטר לילד בן 3
    אוריה
    03/11/2022

שלום!
    אשמח לשמוע על המלצה לבוסטר לילד בן 3, עד עכשיו ישב בגרקו סייז פור מי (אבל אני רוצה להעביר את אחיו בן השנה לכיסא הזה). מחפשת לקנות כיסא עבור הילד בן ה3, משהו פרקטי ושניתן לחבר בקלות, ושתהיה אופציה לשים 3 כיסאות מאחורה (סלקל, גרקו סייז פור מי והכיסא הנוסף שתמליץ לנו עליו..)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לבוסטר לילד בן 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההמלצה שלי בוסטר רצועות

קובי סופר
    04/11/2022

שלום אוריה,

ההמלצה שלי בוסטר רצועות.
    ע"פ החוק אם הילד בן 3 ומעל 15 ק"ג אתם גם יכולים לעבור לבוסטר ללא רצועות. אלו בוסטרים הרבה יותר זולים וגם טיפה יותר צרים. יחד עם זאת צריך לקחת בחשבון שבוסטר עם רצועות הרבה יותר בטיחותי.

אם אין שיקול של תקציב ההמלצה שלי ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט. הוא קיבל את דירוגי הבטיחות הגבוהים ביותר אי פעם.
    הוא קל להתקנה ומבחינת גודל, ההמלצה שלי לבדוק ברכב טרם הרכישה. הוא יותר צר מכיסא אבל יחסית לבוסטר טיפה רחב.
    אם יש שיקול תקציב אז ההמלצה השנייה היא גרקו טרנזישיין. הוא משמעותית יותר זול וגם טיפה יותר צר. בטיחותית הוא מקבל דירוגים טובים כך שיש תמורה מעולה למחיר.
    אם הגודל של השניים הראשונים בעייתי אז אפשר ללכת על ג'ואי אלוויט, הוא צר מאוד ובדרך כלל מאפשר הכנסת 3 מושבים. בטיחותית הוא ברמה טובה אך לא ברמה של השניים האחרים. אני כמובן ממליץ על בטיחות בראש ובראשונה אך אם אין ברירה הוא אופציה טובה, זולה וצרה בגדול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו