מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- איך להושיב תינוק בן כמה ימים בציקו נקסטפיט מקסשאלה08/11/2022
שלום,
התקינו לנו את הציקו נקסטפיט מקס נגד כיוון התנועה. התינוק לא יושב טוב בכיסא (נאמר לנו שצריך להוציא את הכרית הקטנה, האם זה נכון? הראש של התינוק נשמט לצד ואי אפשר לדאוג שישאר במרכז כל הנסיעה)
אז השאלה שלי האם צריך לשים את הכרית הקטנה או להוציא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכרית לפעמים לא מתאימה לתינוקות
קובי סופר08/11/2022שלום,
הכרית לפעמים לא מתאימה לתינוקות הם עשו אותה גדולה וגבוהה מידי ולכן יכול להיות שעדיף בלעדיה. חשוב לציין שהיא אינה תורמת או מוסיפה לבטיחות וגם כמובן בלעדיה רמת בטיחות לא תרד.
אני כן ממליץ לבדוק את כרית התמיכה של בנבת שיותר בנויה לתינוקות ויותר נוחה להם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - שאלת המשך
שאלה09/11/2022בלי הכרית התינוק בן כמה ימים נמצא במצב ישיבה, זה לא מסוכן בגיל הזה?
עם הכרית נראה שיותר נוח כי התינוק יושב בזווית גדולה יותר ולא במצב של ישיבה 90 מעלות..האם זה כרית שמתאימה גם לתינוק בן כמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בעלי נקספטיט מק09/11/202290 מעלות? אני מניח שלא שיניתם את הזווית של הכסא.
אנחנו השתמשו בו מהיום הראשון של היציאה מהבית חולים והכל היה טוב. אפשר לכוון את הזווית של הכסא, תרם ההתקנה. יש טווח רחב של זוויות שעדיין יהיו במצב תקין של חיבור. (יש מד שמראה תקינות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמו שצייתני לכרית אין ערך בטיחותי
קובי סופר09/11/2022שלום,
כמו שצייתני לכרית אין ערך בטיחותי. אם אתם רואים שעדיין צריך אז אני ממליץ לרכוש את המקטין של בנבת שיותר בנוי לתינוקות.
או לחלופין להשאיר את הקיים. היא מתאימה ויוצרה כך שתתאים מלידה אך לדעתי היא לא מתוכננת נכון וברוב המקרים מורידה מנוחות התינוק. לי היה כיסא כזה והדבר הראשון שעשיתי היה להוציא את הכרית.
לגבי הזווית כמו שציינו, בדקו ששינתם את זווית המושב למצב שוכב טרם ההתקנה. לשים לב רק שהבועה במצב האמצעי שלה ולא נוטה לאחד הצדדים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)