איך להושיב תינוק בן כמה ימים בציקו נקסטפיט מקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איך להושיב תינוק בן כמה ימים בציקו נקסטפיט מקס
    שאלה
    08/11/2022

שלום,
    התקינו לנו את הציקו נקסטפיט מקס נגד כיוון התנועה. התינוק לא יושב טוב בכיסא (נאמר לנו שצריך להוציא את הכרית הקטנה, האם זה נכון? הראש של התינוק נשמט לצד ואי אפשר לדאוג שישאר במרכז כל הנסיעה)

אז השאלה שלי האם צריך לשים את הכרית הקטנה או להוציא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכרית לפעמים לא מתאימה לתינוקות

קובי סופר
    08/11/2022

שלום,

הכרית לפעמים לא מתאימה לתינוקות הם עשו אותה גדולה וגבוהה מידי ולכן יכול להיות שעדיף בלעדיה. חשוב לציין שהיא אינה תורמת או מוסיפה לבטיחות וגם כמובן בלעדיה רמת בטיחות לא תרד.
    אני כן ממליץ לבדוק את כרית התמיכה של בנבת שיותר בנויה לתינוקות ויותר נוחה להם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - שאלת המשך

שאלה
    09/11/2022

בלי הכרית התינוק בן כמה ימים נמצא במצב ישיבה, זה לא מסוכן בגיל הזה?

עם הכרית נראה שיותר נוח כי התינוק יושב בזווית גדולה יותר ולא במצב של ישיבה 90 מעלות..האם זה כרית שמתאימה גם לתינוק בן כמה ימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

בעלי נקספטיט מק
    09/11/2022

90 מעלות? אני מניח שלא שיניתם את הזווית של הכסא.
    אנחנו השתמשו בו מהיום הראשון של היציאה מהבית חולים והכל היה טוב. אפשר לכוון את הזווית של הכסא, תרם ההתקנה. יש טווח רחב של זוויות שעדיין יהיו במצב תקין של חיבור. (יש מד שמראה תקינות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שצייתני לכרית אין ערך בטיחותי

קובי סופר
    09/11/2022

שלום,

כמו שצייתני לכרית אין ערך בטיחותי. אם אתם רואים שעדיין צריך אז אני ממליץ לרכוש את המקטין של בנבת שיותר בנוי לתינוקות.
    או לחלופין להשאיר את הקיים. היא מתאימה ויוצרה כך שתתאים מלידה אך לדעתי היא לא מתוכננת נכון וברוב המקרים מורידה מנוחות התינוק. לי היה כיסא כזה והדבר הראשון שעשיתי היה להוציא את הכרית.
    לגבי הזווית כמו שציינו, בדקו ששינתם את זווית המושב למצב שוכב טרם ההתקנה. לשים לב רק שהבועה במצב האמצעי שלה ולא נוטה לאחד הצדדים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו