מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרן לילדה בת 2לי19/11/2022
היי,
אני רוצה להעביר את בת השנתיים שלי למיטת יחיד ומנסה להבין איזה מזרן מומלץ. הבנתי שיש ספוג וויסקו. באחת החנויות מציעים פולירון אורתופדי קפיצי ובחנות אחרת המליצו על צמג אוויר. קצת הלכתי לאיבוד בכל האפשרויות
אשמח לסדר בדברים ומה חשוב במזרן לגיל הזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל הסוגים טובים
קובי סופר19/11/2022שלום לי,
אין המלצה חד צדדית. במעבר כל הסוגים טובים. רק ההמלצה שלי שהציפוי יהיה מבד ולא ניילון.
לגבי ויסקו זה חומר יותר רך ונעים אבל בימים קרים מאוד הוא קופא ונהיה קשיח אז יש לקחת זאת בחשבון.
מזרן קפיצי? אורטופדי קפיצי זה שם מפוצץ ומסחרי, השאלה מה סוג הספוג וסביר שזה הבסיסי ביותר. כל השאר גימיק מכירתי.
אותו כנ"ל לצמג אוויר.
סה"כ בגיל שנתיים ספוג רגיל יעשה את העבודה היטב.
במיטת הנוער הגדולה אז כבר באמת צריך להשקיע במזרן טוב עם ויסקו או לטקס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן למיטת יחיד לבת שנתיים
לי20/11/2022תודה רבה על התשובה המפורטת.
אולי זה לא היה לגמרי ברור מהשאלה שלי, ואולי זה לא ממש משנה אבל הכוונה היא שאני מעבירה אותה כבר למיטת יחיד ולא למיטת מעבר. האם יש הבדל בשיקולים בבחירת המזרן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן לא הבנתי נכון
קובי סופר20/11/2022שלום לי,
אכן לא הבנתי נכון. חשבתי שמדובר במיטת מעבר.
במיטות נוער זה סיפור אחר, אולי עכשיו זה פחות קריטי אבל מגיל 3 שנים והלאה זה יותר חשוב לרכוש משהו אורטופדי טוב.
אז במקרה הנ"ל יש 2 אופציות, לרכוש משהו טוב מראש או לרכוש מזרן ספוג בסיסי ובהמשך להחליף.
לדעתי כמובן עדיף מראש לרכוש משהו טוב.
כפי שרשמתי, דגמי ויסקו ולטקס יהיו מעולים.
אם אכן יש מזרן קפיצים לדעתי זה הכי מומלץ מכיוון שאין כימקלים כמו שיש בספוגים. בדרך כלל אבל מדובר בסיפור יקר.
אם מתאפשר לבדוק אם הילדה בחנות זה תמיד יכול לתת אינדיקציה. בסופו של דבר אין עניין בטיחותי בין הדגמים, זה רק הבדלי נוחות וזה משתנה מאדם לאדם.
כאשר הם קטנים זה גם ברוב המקרים לא קריטי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)