מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי עגלת תינוקיעל20/11/2022
שלום,
אני מחפש עגלת תינוק ומתלבטת בין מספר דגמים. חשוב לי שהעגלה תהיה בטיחותית, קלה(גרה בקומה גבוהה בלי מעלית), מתקפלת בקלות ונוחה לתינוק.
הדגמים שהיו נראים לי רלוונטים הם ספורטליין פולד, ספורטליין סילו, וקוסמוס dlx
אשמח לדעת מה דעתך, מה אתה ממליץ, ואם יש דגם אחר פחות או יותר באותו טווח מחירים שתואם לקריטריונים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיחותית אין הבדלים
קובי סופר20/11/2022שלום יעל,
בטיחותית אין הבדלים בין הדגמים השונים. כולם עומדים בדרישות מכון התקנים ולכן המבדקים זהים מה שאומר שרמת הבטיחות זהה.
לגבי הדגמים:
פולד שוקלת 9.4 ק"ג לשלדה וטיולון. די קלה לעגלה עם מושב דו כיווני. הניוד שלה לדעתי הכי פחות מומלץ מה-3.
הקיפול שלה הכי מסורבל לביצוע מה-3 וכנ"ל גם הפתיחה.
לכן אני חושב שהיא הפחות מוצלחת מה-3.
סיילו, יש מגוון דגמים של סיילו. לדעתי דגם הXL הוא המוצלח ביותר ונותן את התמורה הכי טובה לכסף.
הוא שוקל 10.6 ק"ג לשלדה וטיולון, הכבד מה-3.
בניוד עדיף על הפולד, הקיפול יותר נוח מהפולד. האמבטיה הכי גבוהה מה-3. סה"כ אני חושב שזו עגלה מעולה ביחס למחיר.
המושב שלה עשוי מבד מתוח כאשר בתוכו יש לוח תמיכה קשיח. זאת לעומת מושב יצוק מפלסטיק בפולד ובDLX. הלוח לא ניתן לשליפה כך שזה לא הכי נוח לכיבוס. בנוסף המושב לא מגיע לזווית ישיבה זקופה וטיפה נוטה לאחור.
קוסמוס DLX, גילוי נאות, זו עגלה שלנו של בייבי בוס. דגם שאנו מייצרים באופן בלעדי לרשת בייבי סטאר.
לדעתי המוצלחת מה-3 ועונה באופן מושלם לדרישות.
ראשית היא הקלה מה-3 ושוקלת רק 8.6 ק"ג לשלדה וטיולון.
בשל המשקל, הגלגלים הגודלים יחסית והחומר PU (גם בפולד יש גלגלים דומים), נוחות הניוד שלה היא הטובה מה-3 ולדעתי בסגמנט כולו גם אם נשווה עגלות שעולות הרבה יותר כמו BEE6 או מיוס 3.
הקיפול שלה נוח כמו הסיילו, המושב יצוק מפלסטיק ולכן גם זווית הישיבה זקופה. כל הבדים 100% נשלפים לכביסה, בספורטליינים רק באופן חלקי.
אחריות 5 שנים לעומת שנה בספורטליין.
האמבטיה שלנו יצוקה מפלסטיק, המינוס זה שבספורטליין האמבטיות ניתנות לקיפול וכך באחסנה תופסות פחות מקום.
בנוסף יש רשת איוורור נוספת לעומת אחת בDLX בגגון.
מצד שני האמבטיה היצוקה הרבה יותר חזקה ומגינה מפני מכות שהעגלה יכולה לקבל בטעות. בנוסף היא אטומה באופן הרמטי לרוח, אבק והכי חשוב לזיהום אוויר של הרכבים.
ההמלצה שלי תמיד לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד את העגלה בחנות ומחוצה לה, לנסות לקפל ללא טיולון ואחר כך יחד עם הטיולון כשהוא פונה לכל כיוון. לנסות להרים, לבדוק ברכב וכו'. כך תגיעו להחלטה של מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יעל21/11/2022תודה על התשובה המפורטת.
עוד שאלה קטנה, יש לי סלקל של סייבקס, האם הוא מתחבר לשלושת העגלות הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מתחבר לקוסמוס
קובי סופר21/11/2022שלום יעל,
הוא לא מתחבר לקוסמוס למעט דגם אחד.
לסיילו אמורים להתחבר כל דגמי סייבקס (תמיד מומלץ לבדוק ליתר ביטחון). בפולד אותו כנ"ל.
לקוסמוס רוב דגמי סייבקס לא מתחברים אלא אם יש לכם סייבקס אטון B (שהוא חדש יחסית).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)