מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין בייבי בוס טייגר לבייבי בוס יגוארניצן21/11/2022
קובי שלום,
מתלבטת מאוד בין 2 הדגמים, בעיקר בשל מגרעת הפלסטיק לרגליים שיש בתחתית הטיולון בטייגר. מה קורה כשהתינוק גדל ורוצה לישון בעגלה? מפחדת שלא ייכנס באורך ושהמגרעת הזו תהיה פחות נוחה. בדגם היגואר אינה קיימת ולתחושחינראה כי הילד יכול "לגדול עם הטיולון" בצורה נוחה יותר.
מאוד מתלבטת כי מבחינת נוחות, תחושת יציבות וגודל הסל התחתון אהבתי יותר את הטייגר, מצד שני חוששת מהמגבלה של הטיולון. (לא מתכננת לרכוש טיולון נוסף בהמשך...)
אודה לך אם תוכל להשוות לי בין הדגמים ולהגיד לי מה אני מפספסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המושב שלנו הוא אחד הארוכים בשוק
קובי סופר21/11/2022שלום ניצן,
המושב שלנו הוא אחד הארוכים בשוק. ראיתי ילדים בני 4 ו 5 ישנים בו מבלי שהרגליים חוצות את המדרך. לכן אני לא חושב שיש ממה לחשוש.
ביגואר אכן יש 2 יתרונות שהם גם מושב מתארך וגם מדרך ללא הפלסטיק.
בכל מקרה בשני המקרים המושבים מתאימים באישור מכון התקנים עד 22 ק"ג כלומר ילד בן 5 שנים בממוצע.
הסל של הטייגר אכן יותר גדול.
לגבי שאר ההבדלים:
בטייגר הניוד יותר נוח לדעתי גם בגלל גלגלים יותר גדולים וגם בגלל הידית המתארכת. היא גם קלה יותר בקילו וקצת.
אני יכול לומר בלב שלם שאנחנו משווקים את הטייגר מעל 4 שנים ויש לנו לקוחות שעד היום משתמשים במוצר ללא רכישת טיולון. בכל מקרה גם מי שרוכש טיולון בסופו של דבר הטייגר מציעה מושב הרבה יותר רחב וארוך כך שרכישת טיולון זה לא בגלל הגודל אלא להפך, הורים מחפשים לצמצם גודל ומשקלים.
מצד שני היגואר מעבר ליתרונות הטיולון שציינתי מתקפלת טיפה יותר בקלות, הגודל שלה יותר קטן לאחר הקיפול. היא נעמדת לאחר הקיפול.
מכאן זה שיקול שלכם מה עדיף? יכולת ניוד או קיפול וגודל קיפול?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)