בוסטר טוב לבת 2.4

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוסטר טוב לבת 2.4
    בתאל
    21/11/2022

היי, קראתי את המלצותייך לגבי הבוסטר גרקו טרנזישיין סנאגלוק, אך באתרי האינטרנט אני מוצאת רק את הדגם הרגיל (עם איזופיקס). היכן הוא נמכר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר טוב לבת 2.4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודע

קובי סופר
    21/11/2022

שלום בתאל,

אני לא יודע. צריך לפנות ליבואן במבינו קינג.
    יש המון פעמים חוסרים בשוק.
    אם התקציב מאפשר אז הכי מומלץ זה ברייטקס גרואו ווית' יו אבל הוא עולה כמעט כפול מהגרקו. אולי עכשיו בתקופת מבצעים אפשר למצוא במחירים טיפה יותר זולים (עדיין הוא יהיה יקר).

בברכה,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביררתי עם היבואן

ניצן דניאל
    22/11/2022

ואין יותר את הדגם גרקו טרנזישן עם טכנולוגיית סנאגלוק וגם לא יהיה יותר כנראה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי אז ההמלצה היא צ'יקו מייפיט

קובי סופר
    22/11/2022

שלום בתאל,

הבנתי אז ההמלצה היא צ'יקו מייפיט או הברייטקס ללא הקליקטייט. אם רוצים לרדת בתקציב אז טרנזישיין הרגיל (לשים לב לא אירופאי).
    מה שכן אני ממליץ שמתקין מוסמך יתקין לכם ולא לפרק ולהרכיב לבד לאחר מכן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בתאל
    29/11/2022

מה דעתך על כסא בטיחות ובוסטר ג'ואי אלוויט Elevate?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לו יתרון גדול ברוחב צר

קובי סופר
    29/11/2022

שלום בתאל,

יש לו יתרון גדול ברוחב צר, הוא יאפשר בהרבה מקרים הכנסה של 3 מושבים מאחור. בנוסף יש לו יתרון במחיר ולרוב הוא מאוד זול.
    בטיחותית הוא טוב אבל לא ברמות של צ'יקו, ברייטקס או גרקו.
    בנוסף הוא מתאים עד 18 ק"ג עם הרצועות בעוד שאר הדגמים עד 30, זה לדעתי יתרון עצום כי לילדים יותר בטיחותי להיות עם רצועות המושב ולא חגורת הבטיחות של הרכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו