התלבטות בין סייבקס פריאם 3 לולוצ׳ה של פג פרגו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סייבקס פריאם 3 לולוצ׳ה של פג פרגו
    נועה
    01/12/2022

היי קובי,
    אני בהריון ראשון ומתלבטת איזו עגלה עדיפה מבין השתיים.
    אנחנו זוג גבוה שגר במושב שבו חלק מהדרכים משובשות ולכן חשוב לנו שתהיה. עגלה עמידה וחזקה וכמובן נוחות לתינוקת.
    שתי החברות האלה-סייבקס ופג פרגו תפסו לי את העין והיו לי מאוד נוחות לתפעול,ומצאתי אותן במחירים יחסית סבירים ודומים (ימים אחרונים למבצעי בלאק פריידי). כן הרגשתי שהפג מתקפלת לגודל קטן ונוח יותר.
    אשמח לשמוע מה דעתך ואיזו עדיפה בעיניך
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכן הן דומות בסגנון

קובי סופר
    01/12/2022

שלום נועה,

אכן הן דומות בסגנון.

מבחינת מה עדיף, ההמלצה שלי תמיד לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה. לנסות לתפעל (להחליף בין אמבטיה לטיולון, לשנות מצבים וכו').
    לנסות לקפל לבד יחד עם הטיולון! גם שהוא פונה אליכם (אם ניתן) וגם לכיוון הנסיעה.
    לבדוק ברכב.
    כך תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם.

בסופו של דבר בשתיהן האמבטיה די מרווחת (בפג היא מתכווננת גם).
    המושב מרווח כך שעיקר ההבדלים הם בשלדים, ניוד ותפעול ואלו דברים שתוכלו להתנסות ולבדוק לבד. ההמלצה הנוספת שלי היא לעשות זאת לבד לאחר שתקבלו הדרכה, ללא איש מכירות לצידכם.

מבחינת שילדה יש לפריאם יתרון בידית מתארכת שאין לפג. אתם צריכים לראות בפג שגובה הידית רלוונטי לכם. בנוסף הידית המתארכת גורמת לעלייה וירידה ממדרגה/מדרכה גבוהה להיעשות יותר בקלות. מצד שני לפג יש קפיצים יותר טובים שעוזרים במעט לפתור את החיסרון.

בדרך כלל אני גם ממליץ לבדוק את האיי בי סי דיזיין סלסה שלנו. היא גם זולה מאוד וגם לדעתי מציעה שילדה עדיפה בהרבה על ה-2 האחרות. החיסרון שאין צבעים והיא נמכרת במעט מאוד חנויות אז אני לא יודע אם זה שווה בדיקה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו