שאלה בנוגע למוניטורים לנשימה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע למוניטורים לנשימה
    אושר
    03/12/2022

היי,

נשמח לשמוע חוות דעת והמלצה איזה מוניטור נשימה מומלץ יותר - בייביסנס 7 / סנוזה הירו / סנוזה פיקו 2

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוניטור נשימה

דוד
    11/12/2022

מצטרף לשאלה, כמה זה מוצר חובה? או כמה חשיבות יש לזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי בייבי סנס עדיף

קובי סופר
    12/12/2022

שלום אושר,

לדעתי בייבי סנס עדיף.
    א. זו החברה שהמציאה את המוצר ולכן יש להם את הכי הרבה ניסיון בתחום.
    ב. זו חברה ישראלית כך שהשירות הוא מקומי ויעיל יותר לדעתי.
    ג. השיטה של בייבי סנס לדעתי יותר יעילה משל סונזה.

לגבי נחיצות המוצר: זו שאלה קשה מכיוון שהמוצר הזה הציל אלפי תינוקות ברחבי העולם אבל אם נבדוק באחוזים, זה מספרים נמוכים ביחס לילודה (כמובן שלרוב בכלל אין מכשיר כזה ויש גם עשרות אלפי מקרים של מוות בעריסה).
    אז מה שאני בא לומר זה, הסיכוי של מוות בעריסה הוא נמוך כל עוד נצמדים לכללים, רוכשים מזרן איכותי (עדיף נושם), משכיבים על הגב וכו'. אך גם אלו רק מצמצמים מאוד את הסיכון ולא מונעים לחלוטין. לכן הבייבי סנס, בשביל הסיכון הקטן שדווקא לכם זה יקרה. אז אני אישית תמיד ממליץ לא לוותר על המוצר.
    כן לקחת בחשבון 2 דברים חשובים:
    1. יש לא מעט אזעקות שווא.
    2. הבייבי סנס לא שווה כלום אם אין ידע במתן עזרה ראשונה, אני ממליץ לכל הורה לעתיד לעבור קורס כזה במד"א!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו