עזרה בבחירת דגם מתוך 3 אפשרויות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת דגם מתוך 3 אפשרויות
    מיקי
    18/12/2022

קובי שלום
    תודה על הפורום המעניין והיעיל
    אשמח לעזרה, במידה וההתלבטות היא בין הדגמים הבאים
    1. סייבקס מיוס 2 - יש מבצע לרכוש כעת ב3,000 ש"ח
    2. ספורטליין דגם חדש
    3. ארמדילו פליפ Armadillo Flip XT³
    מה היית בוחר ולמה?
    אם הספורטיין ליין אז איזה דגם כדאי?
    תודה רבה
    מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל דגם יש יתרון/חיסרון מסוים על אחר

קובי סופר
    18/12/2022

שלום מיקי,

לכל דגם יש יתרון/חיסרון מסוים על אחר אז ארשום אותם ותראו מה מתאים לכם יותר. כמוכן אני תמיד ממליץ להתנסות פיזית עם עגלות בניוד בחנות כאשר יש משקל של תינוק על העגלה, לנסות לתפעל ולקפל + לבדוק ברכב. כך תוכלו לקבל החלטה מושכלת של מה נכון לכם.

מיוס: הקלה ביותר. לדעתי הכי פחות נוחה לניוד והכי פחות נוחה לעליה וירידה ממדרכות גבוהות כי אין לה ידית מתארכת, עוד חיסרון בחוסר בידית מתארכת זה למי שגבוה. הקיפול שלה הכי נוח לדעתי אבל לא ניתן לקפלה עם המושב שהוא פונה אליכם. מושב מרשת, אני פחות מחבב.

2. ספורטליין פולד: כבדה בחצי קילו מהמיוס. מושב יצוק מפלסטיק לדעתי מספק תמיכה מעולה לגב ועדיף בשהייה ארוכה. כמוכן יותר אמין.
    הניוד שלה גם לא מהנוחים ביותר שיש אבל אם הניוד שלכם בעיקר עירוני היא תספיק.
    הקיפול שלה הוא המסורבל מה-3 וגם הפתיחה כזו וגם היא מצריכה פעולה נוספת בשלב האמבטיה של הרמת המתאם.
    לדעתי דגם פחות מוצלח ודגמי הסיילו עדיפים כמעט בכל היבט למעט המשקל שלהם ורוחב הגלגלים (שהוא סביר אבל הפולד צרה מאוד ובאזורים מסויימים זה יתרון).

ארמדילו פליפ: גם עם גב יצוק. הכבדה מה-3. לדעתי הכי נוחה לניוד מה-3. אם אני לא טועה גם הזולה מה-3.
    הקיפול והפתיחה נוחים וניתן לקפל עם המושב לשני הכיוונים.
    החיסרון הגדול זה המשקל לכן אני ממליץ לקפלה יחד עם הטיולון ולנסות להרים.

לגבי ספורטליין ציינתי שזו הסיילו ולדעתי הXL הוא המוצלח ביותר.

ממליץ גם לבדוק את עגלות בייבי בוס שלנו. גם בתקציב, גם מציעות קיפול קל לשני הכיוונים, יותר קלות גם מהמיוס, מושב יצוק מפלסטיק, יכולת ניוד שלא קיימת באף עגלה בסגמנט ובמשקל הזה, 5 שנות אחריות ועוד. לדעתי העגלות הטובות ביותר אבל ייתכן ואני משוחד ולכן ממליץ גם כאן להתנסות ואז לקבל החלטה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה רבה על התשובה המפורטת

מיקי
    19/12/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו