מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה בבחירת דגם מתוך 3 אפשרויותמיקי18/12/2022
קובי שלום
תודה על הפורום המעניין והיעיל
אשמח לעזרה, במידה וההתלבטות היא בין הדגמים הבאים
1. סייבקס מיוס 2 - יש מבצע לרכוש כעת ב3,000 ש"ח
2. ספורטליין דגם חדש
3. ארמדילו פליפ Armadillo Flip XT³
מה היית בוחר ולמה?
אם הספורטיין ליין אז איזה דגם כדאי?
תודה רבה
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לכל דגם יש יתרון/חיסרון מסוים על אחר
קובי סופר18/12/2022שלום מיקי,
לכל דגם יש יתרון/חיסרון מסוים על אחר אז ארשום אותם ותראו מה מתאים לכם יותר. כמוכן אני תמיד ממליץ להתנסות פיזית עם עגלות בניוד בחנות כאשר יש משקל של תינוק על העגלה, לנסות לתפעל ולקפל + לבדוק ברכב. כך תוכלו לקבל החלטה מושכלת של מה נכון לכם.
מיוס: הקלה ביותר. לדעתי הכי פחות נוחה לניוד והכי פחות נוחה לעליה וירידה ממדרכות גבוהות כי אין לה ידית מתארכת, עוד חיסרון בחוסר בידית מתארכת זה למי שגבוה. הקיפול שלה הכי נוח לדעתי אבל לא ניתן לקפלה עם המושב שהוא פונה אליכם. מושב מרשת, אני פחות מחבב.
2. ספורטליין פולד: כבדה בחצי קילו מהמיוס. מושב יצוק מפלסטיק לדעתי מספק תמיכה מעולה לגב ועדיף בשהייה ארוכה. כמוכן יותר אמין.
הניוד שלה גם לא מהנוחים ביותר שיש אבל אם הניוד שלכם בעיקר עירוני היא תספיק.
הקיפול שלה הוא המסורבל מה-3 וגם הפתיחה כזו וגם היא מצריכה פעולה נוספת בשלב האמבטיה של הרמת המתאם.
לדעתי דגם פחות מוצלח ודגמי הסיילו עדיפים כמעט בכל היבט למעט המשקל שלהם ורוחב הגלגלים (שהוא סביר אבל הפולד צרה מאוד ובאזורים מסויימים זה יתרון).
ארמדילו פליפ: גם עם גב יצוק. הכבדה מה-3. לדעתי הכי נוחה לניוד מה-3. אם אני לא טועה גם הזולה מה-3.
הקיפול והפתיחה נוחים וניתן לקפל עם המושב לשני הכיוונים.
החיסרון הגדול זה המשקל לכן אני ממליץ לקפלה יחד עם הטיולון ולנסות להרים.
לגבי ספורטליין ציינתי שזו הסיילו ולדעתי הXL הוא המוצלח ביותר.
ממליץ גם לבדוק את עגלות בייבי בוס שלנו. גם בתקציב, גם מציעות קיפול קל לשני הכיוונים, יותר קלות גם מהמיוס, מושב יצוק מפלסטיק, יכולת ניוד שלא קיימת באף עגלה בסגמנט ובמשקל הזה, 5 שנות אחריות ועוד. לדעתי העגלות הטובות ביותר אבל ייתכן ואני משוחד ולכן ממליץ גם כאן להתנסות ואז לקבל החלטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה רבה על התשובה המפורטת
מיקי19/12/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)