מיוס3, קוסמוס ואלקטה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מיוס3, קוסמוס ואלקטה
    נועה
    20/12/2022

שלום,
    מתלבטת בין המיוס 3 לקוסמוס DLX. התרשמתי מהקוסמוס בחנות אך לא מצאתי עליה ביקורות כלל.
    בנוסף, איך הן לעומת אינגליזינה אלקטה ?
    חשוב לי משקל העגלה, קיפול קומפקטי, עמידות לאורך זמן, יציבות ושירות לקוחות.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיוס3, קוסמוס ואלקטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוסמוס = בייבי בוס

קובי סופר
    22/12/2022

שלום נועה,

קוסמוס = בייבי בוס. בתור הבעלים של בייבי בוס אני מן הסתם משוחד אבל לדעתי הקוסמוס היא הטובה מה-3.
    ראשית יש לה 5 שנות אחריות. לא סתם אנחנו מעניקים 5 שנות אחריות, זה גם האמונה שלנו באיכות המוצר וגם כי אחוז התקלות נדיר.
    בנוסף היא הכי נוחה לניוד והיחידה עם ידית טלסקופית, אם יש מבינכם מישהו גבוה זה יתרון ענק לדעתי. בנוסף הידית המתארכת גורמת לכך שכל עליה וירידה ממדרכה גבוה תעשה בקלות וללא מאמץ. ממליץ לשים משקל של 9 או 12 ק"ג בכל עגלה ולנסות לעלות ולרדת מדרגה כדי להבין למה כוונתי.
    הקיפול שלה והמיוס קטן מהאנגליזנה. המושב יצוק מפלסטיק ולא מרשת כמו במיוס. ניתן לקפל לשני הכיוונים כאשר בגמר הקיפול הבד מכונס כלפי פנים. במיוס זה רק עם הפנים לכיוון הנסיעה. באינגלזינה כאשר מקפלים עם המושב כלפיכם הבד נשאר חשוף.
    הגגונים בקוסמוס יותר גדולים ומצלים.

אני חושב שהאינגזלינה עדיפה על המיוס בניוס והיא גם קלה יותר. האמבטיה של האינגלזינה היא הטובה ביותר מה-3. היא הכי רחבה וגם מתכווננת. מצד שני מה שישרת רוב הזמן זה הטיולון. הטיולון שלה הכי רחב מה-3 ולדעתי כאן זה חיסרון כי אין תמיכה טובה בכתפיים כאשר התינוק במצב יושב.
    כמוכן בגלל שאין ידית מתארכת, כאשר רוצים להשכיב את הטיולון כשהוא עם הפנים לכיוון הנסיעה, המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה של ההורה, זה לא נוח להורה להתנייד כך כי זה באזור הברכיים של ההורה. בנוסף לא מאפשר לתלות כלום על ידית האחיזה.

המיוס בעיקר יפה וטרנדית, אני חושב שהמחיר שלה מוגזם רק בגלל היח"צ שלה. לדעתי אם מגיעים למחירים היקרים בוגבו בי 6 עדיפה עליה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו