התלבטות בין עגלות אויסטר זרו, בייבי מונסטרס מרלה, אינגלזינה אלקטה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות אויסטר זרו, בייבי מונסטרס מרלה, אינגלזינה אלקטה
    נחמה
    21/12/2022

שלום,

אני מתלבטת בין עגלות: אויסטר זרו (או דגם רגיל של זרו או דגם של זרו גרביטי), בייבי מונסטרס מרלה, או אינלזינה אלקטה.

יש לך משהו להגיד מבחינת יתרונות/חסרונות של כל אחד?

חשוב לנו משקל עד 9 ק"ג, ניוד טוב בעיר (כולל מדרכות לא מסודרות, ועליות וירידות במדרגות או מהמדרכה לרחוב), וקיפול קל עדיף ביד אחד.

בנוסף, אתה יודע אם אפשר לחבר לכל אחת מהם סלקל, ואם כן איזה סוג(ים)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על האויסטר אני פחות ממליץ

קובי סופר
    22/12/2022

שלום נחמה,

על האויסטר אני פחות ממליץ. הטיולון שלה חד כיווני.
    יש מבדקים שהוכיחו שיש יתרונות רבים לכך שהתינוק מול ההורה בעגלה עד גיל שנה +. אי לכך אני אישית מראש לא ממליץ על עגלות חד כיווניות!

בין המרלה לאניגלזינה, אני חושב שהאינגלזינה יותר מתקדמת עם אמבטיה יותר רחבה, יכולת ניוד עדיפה וקיפול יותר נוח. המונסטרס יותר קטנה לקיפול ולדעתי המושב שלה טיפה יותר מוצלח. באיגלזינה הוא רחב מדי. בנוסף באינגלזינה המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו. לדעתי זה חיסרון גדול.
    אני ממליץ ללכת על עגלות עם ידית טלסקופית מתארכת, כל שלושת העגלות מגיעות ללא ידית מתארכת אז אם להתמקד בהן אני ממליץ לגשת לחנות, לשים משקל של 9-12 ק"ג בכל עגלה, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לנסות לקפל ולפתוח לבד כאשר המושב מורכב, פעם לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה. אם מתאפשר להרים, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה של מה מתאים לכם.

אני ממליץ גם לבדוק את קוסמוס DLX בבייבי סטאר, לדעתי עדיפה כל שלושת הדמים שציינת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו