מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלות אויסטר זרו, בייבי מונסטרס מרלה, אינגלזינה אלקטהנחמה21/12/2022
שלום,
אני מתלבטת בין עגלות: אויסטר זרו (או דגם רגיל של זרו או דגם של זרו גרביטי), בייבי מונסטרס מרלה, או אינלזינה אלקטה.
יש לך משהו להגיד מבחינת יתרונות/חסרונות של כל אחד?
חשוב לנו משקל עד 9 ק"ג, ניוד טוב בעיר (כולל מדרכות לא מסודרות, ועליות וירידות במדרגות או מהמדרכה לרחוב), וקיפול קל עדיף ביד אחד.
בנוסף, אתה יודע אם אפשר לחבר לכל אחת מהם סלקל, ואם כן איזה סוג(ים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על האויסטר אני פחות ממליץ
קובי סופר22/12/2022שלום נחמה,
על האויסטר אני פחות ממליץ. הטיולון שלה חד כיווני.
יש מבדקים שהוכיחו שיש יתרונות רבים לכך שהתינוק מול ההורה בעגלה עד גיל שנה +. אי לכך אני אישית מראש לא ממליץ על עגלות חד כיווניות!
בין המרלה לאניגלזינה, אני חושב שהאינגלזינה יותר מתקדמת עם אמבטיה יותר רחבה, יכולת ניוד עדיפה וקיפול יותר נוח. המונסטרס יותר קטנה לקיפול ולדעתי המושב שלה טיפה יותר מוצלח. באיגלזינה הוא רחב מדי. בנוסף באינגלזינה המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו. לדעתי זה חיסרון גדול.
אני ממליץ ללכת על עגלות עם ידית טלסקופית מתארכת, כל שלושת העגלות מגיעות ללא ידית מתארכת אז אם להתמקד בהן אני ממליץ לגשת לחנות, לשים משקל של 9-12 ק"ג בכל עגלה, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לנסות לקפל ולפתוח לבד כאשר המושב מורכב, פעם לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה. אם מתאפשר להרים, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה של מה מתאים לכם.
אני ממליץ גם לבדוק את קוסמוס DLX בבייבי סטאר, לדעתי עדיפה כל שלושת הדמים שציינת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)