מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות או כסא בוססטררותם סגל נתן21/12/2022
שלום קובי,
התינוקת שלנו בת חצי שנה +-, ויש לנו כסא בטיחות של גרקו דגם 4EVER, שלפי מה שצויין יכול לשמש עד 54 קילו.
אנחנו מחפשים עוד כסא בטיחות לרכב נוסף, האם כדאי לרכוש
את אותו כסא ?
הכסא שאנחנו מחפשים צריך להיות ברמת בטיחות גבוהה ובתקציב עד 1000 שח.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר בכיסא טוב
קובי סופר22/12/2022שלום מתן,
מדובר בכיסא טוב. אם אתם מרוצים והוא נמכר בתקציב שלכם אז כן, אפשר לרכוש עוד אחד כזה.
אני בדרך כלל ממליץ על צ'יקו נקספיט זיפ או ברייטקס מרתון קליקטייט. שניהם מעל התקציב למרות שצ'יקו מידי פעם יורד לאזור ה-1000 ש"ח.
הם לא הופכים לבוסטר (אני חושב שזה גימיק של הפוראבר ובתכלס זה לא פרקטי).
הם קיבלו דירוגי בטיחות יותר טובים מגרקו.
לכן אני ממליץ על אחד מהם או הגרקו, מה שמתאים לכם יותר, בכל מקרה כל אחד מהם תהיה בחירה בטיחותית טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא בטיחות נוסף
רותם סגל נתן22/12/2022שמי רותם, ויש לי עוד שאלות ברשותך
אפשר להסתדר עם ציקו נקספיט זיפ או ברייטקס מרתון קליקטייט ללא איזופיקס ?
ואנחנו מחפשים כסא נוסף שיהיה אצל הסבא, שיהיה בשימוש לא תדיר אבל למקרה הצורך, איזה כסא בטיחותי ובתקציב של 1000 שח אתה ממליץ ?
ומה דעתך על כסאות יד שניה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ללא איזופיקס הברייטקס עדיף
קובי סופר22/12/2022שלום רותם,
ללא איזופיקס הברייטקס עדיף. פטנט הקליקטייט שלהם מאפשר להתקין בקלות את המושב עם חגורת הבטיחות. אם הכיסא יצא ויכנס אז יש לזה יתרון עצום לדעתי.
יש כרגע נדנדת מחירים בתחום הבטיחות והמחירים עולים ויורדים כך שקשה לי לכוון לכיוון ה-1000. עדיף לרשום לי דגמים ולפי זה אוכל לרשום את רמת בטיחות המוצר.
כמו שרשמתי, לדעתי שווה להשקיע את ההפרש בברייטקס או צ'יקו, לאחר הכיוון בתגובה השנייה אז על הברייטקס.
לגבי יד 2. אני נוטה שלא להמליץ! מושב בטיחות שהיה מעורב בתאונה, אפילו קלה אינו ראוי לשימוש. כאשר רוכשים יד 2 אנו לא יודעים מה הכיסא עבר ולכן אני חושב שעדיף לוותר.
כמוכן יש למושבים תוקף (אחת מהסיבות היא הורדת המושב משוק יד 2 כדי שלא ימכרו מושבים אחרי תאונה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם משמש גם ככיסא מגיל לידה וגם כבוסטר
רותם סגל נתן22/12/2022תודה וראיתי גם שהמלצת בפורום על גרואו ווית' יו קליקטייט, האם משמש גם ככסא מגיל לידה וגם כבוסטר ?
כי אני מעדיפה במקום 3 כסאות, שאחד מהם יהיה שימושי כבוסטר אם יש כזה דבר.
בנוסף, האם כסא הבטיחות של גרקו דגם 4EVER הינו גם בוסטר ? מאחר שהמשקל שמשמש הוא עד 54 קג וראיתי שהברטייקס שהמלצת למשל הוא עד 29 קג.
אני מעדיפה לקנות עוד 2 כסאות שישמשו גם כבוסטר ויהיו בטיחותיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הגרואו ווית' יו לא מתאים
קובי סופר22/12/2022שלום רותם,
הגרואו ווית' יו לא מתאים. ע"פ היצרן הוא מתאים מגיל שנה. בפועל לדעתי אינו מתאים לפני גיל שנה ושמונה חודשים לפחות.
מדובר בבוסטר עם רצועות.
הגרקו פוראבר לדוגמא הוא כיסא בטיחות שהופך לבוסטר. אלו 2 דברים שונים.
בכל מקרה כפי שציינתי, כיסא שהופך לבוסטר זה גימיק. בסופו של דבר 99% מההורים ירכשו בוסטר נוסף.
בוסטרים הם לא דבר יקר, הם הרבה יותר פרקטיים מאשר כיסא בטיחות שהופך לבוסטר. לדעתי גם הנוחות של התינוק עדיפה בכיסא שהוא כיסא ובוסטר שהוא בוסטר ולא באחד שאמור להתאים מלידה עד גיל 12 שנים. בייחוד שקצב הגדילה הוא מטורף.
אז זה גימיק נחמד אבל לא פרקטי. גם בטיחותית צ'יקו או ברייטקס מהדגמים שציינתי מקבלים דירוגי בטיחות עדיפים.
לסיום, אם יהיה אח נוסף בהמשך, מה שקורה בדרך כלל זה שהכיסא הראשי עובר אליו ואז רוכשים בוסטר או בוסטר רצועות.
אני חושב שבכל הקשור לתינוקות ובטיחות עדיף לרכוש בכל שלב את המושב המתאים לאותו שלב, אפשר לעשות קיצור דרך במקום סלקל ולרכוש מראש כיסא בטיחות (אז מתפשרים מעט על נוחות התינוק ונוחות ההורים אבל לא על בטיחות).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)