בחירת עגלה קלה וזולה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה קלה וזולה
    אפרת
    22/12/2022

שלום! הריון ראשון ואנחנו לא הכי בעניינים.
    מחפשים עגלה. מה שחשוב לנו זה שתהיה קלה כי אני מאד קטנה ורזה והכל כבד לי. ( צריכה להעלות אותה 20 מדרגות)
    אנחנו בקושי מסתובבים ברגל אז יציבות פחות קריטי. שיהיה קל מאד לקפל ולהכניס לרכב.
    בסיבוב בשילב אהבנו את האינגזילנה אלקטה אבל פתאום אני רואה עוד הרבה חברות פחות מוכרות שהרבה יותר זולות וחשבתי האם בהכרח כדאי מותג מוכר או שנמצא משהו זול אחר שיענה על הצרכים?
    תודה, אפרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה קלה וזולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותג לא בהרכח מעיד על מוצר מתאים

קובי סופר
    22/12/2022

שלום אפרת,

מותג לא בהרכח מעיד על מוצר מתאים. אני תמיד רושם שאין עגלה מושלמת אבל יש עגלה מושלמת לאדם ספציפי.
    כלומר לכל אחד יש צרכים שונים, יכולות שונות, תנאים שונים, תקציב שונה וכו'. לכן צריך למצוא את המוצר שיתאים לכם ולא להיצמד למותגים, טרנדים או אפילו המלצות של משפחה, חברים או אפילו שלי.
    בסופו של יום אתם מכירים את עצמכם הכי טוב, אופי החיים שלכם, ציינת 20 מדרגות, סוג הרכב ועוד.
    לכן אני תמיד ממליץ, להיסגר על 2-3 דגמים ואז לעשות בדיקה: לגשת לחנות, לשים משקל של 9-12 ק"ג בכל עגלה, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לנסות לקפל ולפתוח לבד כאשר המושב מורכב, פעם לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה. אם מתאפשר להרים, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה של מה מתאים לכם.

האלקטה לדעתי עונה טוב לדרישות, רשמת זולה, קשה לי לדעת מה זה זולה עבורכם. עדיף לציין תקציב.
    אני חושב שבניוד היא פחות מצטיינת, אין לי ידית מתכווננת, אם יש בין ההורים הבדלי גובה זה יכול להיות דיל ברייקר, בנוסף מאוד קשה לעלות ולרדת איתה מדרכות גבוהות וצריך להפעיל המון מאמץ (לכן אני ממליץ לעשות בדיקה בחנות עם משקל).
    אם הכל כבד לך יתכן וזה יכול להיות חיסרון.
    היא טיפה גדולה לאחר הקיפול אבל היתרון הגדול זה המשקל.

אם רוצים עגלה באזור 8.2 ק"ג אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. היא אחת העגלות הכי נמכרות במגזר החרדי. למה אני מציין זאת, בעיקר בגלל העובדה שברוב הבניינים באזורים של האוכלוסיה אין מעלית ויש צורך בעליית מדרגות. היא נמכרת בגלל משקלה הקל, הקיפול קל לביצוע ביד אחת כאשר התינוק על היד השנייה! לאחר הקיפול היא נשארת ביד כך ניתן בקלות לשאת אותה. יש 5 שנות אחריות ובניוד לדעתי היא הרבה יותר נוחה מאלקטה + יש ידית מתארכת.
    לאלקטה יש אמבטיה יותר מרווחת ומתכווננת אבל מה שישרת רוב הזמן זה הטיולון ולדעתי הטיולון שלנו בנוי יותר טוב וכפי שציינתי השלדה עדיפה.

מכאן אפשר או לעלות במשקלים לאזורים של 9.4 ק"ג ומעלה או לרדת במשקלים אבל אז יורדים גם באיכות המוצר או מתפשרים על דברים מסויימים כמו מושב חד כיווני, אני לא הייתי ממליץ לרדת אבל אם אין ברירה אז יש את סייבקס מיילו שהיא קלה מאוד רק 6 ק"ג ויש לה טיולון דו כיווני. המשקל הקל מגיע בזכות קיצוץ של הרבה דברים שלדעתי זה פוגע גם בנוחות התינוק וגם בנוחות הניוד.
    על עגלות חד כיווניות אני לא ממליץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו