הטיולון של הבוגבו פוקס 3 לא נשכב בצורה מלאה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הטיולון של הבוגבו פוקס 3 לא נשכב בצורה מלאה
    רועי שטיינברג
    02/01/2023

הי, אני בדיוק מתכוון לרכוש את הבוגבו פוקס 3 אבל פתאום נתקלתי בעניין שהכיסא טיולון שלו, שלמרות שנשכב 180 מעלות, הוא לא מתיישר ובעצם ישאיר את הילד עם ברכיים כפופות. זה תינוק ראשון אז אני לא יודע אם זה ״דיל ברייקר״?! ילדים בגיל של הכיסא הזה ישנים בשכיבה באמת?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אישית חושב שזה דיל ברייקר

קובי סופר
    02/01/2023

שלום רועי,

אני אישית חושב שזה דיל ברייקר.
    ראשית דווקא אתחיל בכך שגם לשכיבה הזו יש יתרונות ולא רק חסרונות!
    כאשר ברכי התינוק למעלה זה יוצר זרימת דם טובה יותר בגוף התינוק.
    כאשר יורדית מדרכה עם הגלגלים הקדמיים קודם, הטוסיק של התינוק נבלם במושב, בשכיבה ישרה הבלימה היא ברצועה שיכולה לגרום לשפשוף לא נעים.
    זו זווית עירסול, זו התנוחה הטבעית של התינוק כשאר הרגליים כלפי מעלה, כך התינוק היה מצוי ברחם, כך התינוק יורגל לתנוחת זחילה על 4 ויחל לזחול בקצב מהיר יותר, הגוף של התינוק לא נמתח.

מצד שני, בשכיבה שטוחה יש את היתרון הגדול ביותר שאפשר להשכיב על הבטן, זה יותר נוח לתינוקות לישון כך, יותר בריא (כל עוד יש השגחה כי ההמלצה עד שנה על הגב, בגלל סכנת חנק).
    אפשר לישון כמה שרוצים, בזווית עירסול יש שממליצים רק עד שעתיים כי זה דומה להמלצות הסלקלים.
    בשכיבה מלאה תוכלו לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה. כמוכן אפשר לעשות רוטציה בין אמבטיה לטיולון, בפוקס זה לא אפשרי.
    מניסיון שלי לאורך השנים נתקלתי בהורים שלא היו מרוצים מזווית השכיבה עם השקע בין הישבן לגב, מטיולוני שכיבה ישרה מעולם לא נתקלתי בהורה שלא היה מרוצה מהשכיבה.
    לכן אני חושב שעדיף שכיבה מלאה, בנוסף חשוב גם לרשום שרוב היצרנים שהיו עושים שכיבה כזו עברו לשכיבה מלאה בדגמים חדשים או משודרגים שלהם לכן לי לפחות זה אומר משהו.
    עוד דבר, אם תרצו לרכוש טיולון יויו, מקלארן או כל מותג אחר בשוק, תשימו לב שבכולם יש רק שכיבה ישרה רגילה כנ"ל בדגמי בוגבו (גם הבי נחשב יותר כטיולון בחו"ל).

לסיום, חשוב גם לציין שכדי לקפל את הפוקס צריך לפרק את המושב כדי שהקיפול יהיה נוח יותר.

לדעתי הפוקס מוצר מהנוחים ביותר שיש לניוד, די קל משקל אבל פחות פרקטי וכל מה שציינתי לגבי השכיבה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו