מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הטיולון של הבוגבו פוקס 3 לא נשכב בצורה מלאהרועי שטיינברג02/01/2023
הי, אני בדיוק מתכוון לרכוש את הבוגבו פוקס 3 אבל פתאום נתקלתי בעניין שהכיסא טיולון שלו, שלמרות שנשכב 180 מעלות, הוא לא מתיישר ובעצם ישאיר את הילד עם ברכיים כפופות. זה תינוק ראשון אז אני לא יודע אם זה ״דיל ברייקר״?! ילדים בגיל של הכיסא הזה ישנים בשכיבה באמת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני אישית חושב שזה דיל ברייקר
קובי סופר02/01/2023שלום רועי,
אני אישית חושב שזה דיל ברייקר.
ראשית דווקא אתחיל בכך שגם לשכיבה הזו יש יתרונות ולא רק חסרונות!
כאשר ברכי התינוק למעלה זה יוצר זרימת דם טובה יותר בגוף התינוק.
כאשר יורדית מדרכה עם הגלגלים הקדמיים קודם, הטוסיק של התינוק נבלם במושב, בשכיבה ישרה הבלימה היא ברצועה שיכולה לגרום לשפשוף לא נעים.
זו זווית עירסול, זו התנוחה הטבעית של התינוק כשאר הרגליים כלפי מעלה, כך התינוק היה מצוי ברחם, כך התינוק יורגל לתנוחת זחילה על 4 ויחל לזחול בקצב מהיר יותר, הגוף של התינוק לא נמתח.
מצד שני, בשכיבה שטוחה יש את היתרון הגדול ביותר שאפשר להשכיב על הבטן, זה יותר נוח לתינוקות לישון כך, יותר בריא (כל עוד יש השגחה כי ההמלצה עד שנה על הגב, בגלל סכנת חנק).
אפשר לישון כמה שרוצים, בזווית עירסול יש שממליצים רק עד שעתיים כי זה דומה להמלצות הסלקלים.
בשכיבה מלאה תוכלו לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה. כמוכן אפשר לעשות רוטציה בין אמבטיה לטיולון, בפוקס זה לא אפשרי.
מניסיון שלי לאורך השנים נתקלתי בהורים שלא היו מרוצים מזווית השכיבה עם השקע בין הישבן לגב, מטיולוני שכיבה ישרה מעולם לא נתקלתי בהורה שלא היה מרוצה מהשכיבה.
לכן אני חושב שעדיף שכיבה מלאה, בנוסף חשוב גם לרשום שרוב היצרנים שהיו עושים שכיבה כזו עברו לשכיבה מלאה בדגמים חדשים או משודרגים שלהם לכן לי לפחות זה אומר משהו.
עוד דבר, אם תרצו לרכוש טיולון יויו, מקלארן או כל מותג אחר בשוק, תשימו לב שבכולם יש רק שכיבה ישרה רגילה כנ"ל בדגמי בוגבו (גם הבי נחשב יותר כטיולון בחו"ל).
לסיום, חשוב גם לציין שכדי לקפל את הפוקס צריך לפרק את המושב כדי שהקיפול יהיה נוח יותר.
לדעתי הפוקס מוצר מהנוחים ביותר שיש לניוד, די קל משקל אבל פחות פרקטי וכל מה שציינתי לגבי השכיבה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)