מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוסטר לרכב של אבאשיראל05/01/2023
היי! דבר ראשון אגיד תודה, אני נעזרת המון בפורום שלך ממש מאז שהילדים קטנטנים.
יש לנו 2 ילדים בני 5 ו-3.
אנחנו לקראת קניית 2 בוסטרים לרכב החדש של בעלי. הרכב ישמש גם לנסיעות סופ"ש להורים וגם ליציאות פעם ב... בערבים (בכל זאת, דלקן של העבודה😉), מעבר לזה נסיעות לגן וחזור ברכב שלי.
ברכב שלי יש צ'יקו נקסטפיט וצ'יקו מייפיט.
1. האם בת ה-3 יכולה לשבת על בוסטר עם רצועות?
2. כמה נוראי בוסטר ללא רצועות?
אנחנו מחפשים בוסטרים שיתאימו לרכב משני:
* שיהיו בטיחותיים
* נוחים לשימוש (אני יודעת שאתה ממליץ על הנקסטפיט אבל הדגם שלנו עם חגורה קצרה וזה מעצבן נורא)
* לא יקרים מידי
נשמח להמלצות שלך על דגמים רלוונטים.
תודה רבה רבה!!!!🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגיל 5 אפשר בוסטר ללא רצועות
קובי סופר08/01/2023שלום שיראל,
לגיל 5 אפשר בוסטר ללא רצועות.
לגיל 3 אפשר בוסטר עם רצועות (טכנית אפשר גם ללא)
החוק אומר מגיל 3 ומשקל 15 ק"ג אפשר בוסטר גב ללא רצועות כל עוד 2 התנאים מתקיימים!
ההמלצות הבטיחותיות אומרות, כמה שיותר זמן עם הרצועות יותר בטיחותי ולכן לגיל 3 אני ממליץ עם רצועות. לגיל 5 גם מומלץ אבל אפשר כבר ללכת על דגמים ללא, הם גם יותר זולים וגם יותר פרקטיים במיוחד אם צריך להעביר בין רכבים.
בבוסטר רצועות השאלה היא התקציב.
הבטיחותי ביותר כיום האו ברייטקס גרואו ווית' מי קליק טייט שהוא יקר מאוד.
אחריו יש את גרקו טרנזישיין או נאוטילוס בשניהם צריך ללכת על גרסאת הסנאגלוק שיותר בטיחותית וקלה להתקנה. גם הם לא זולים אבל עולים כמה מאוד שקלים פחות מברייטקס. גם צ'יקו מייפיט נוסף יכול להיות אופציה טובה.
בבוסטר גב ללא רצועות ההמלצה שלי היא גרקו אפיקס, סייבקס סולושיין, צ'יקו קידפיט. כולם טובים ודי יעילים באותה הרמה אז ללכת על מה שנראה לכם.
מכאן זה שיקול שלכם אם לרכוש 2 בוסטר רצועות או 1 עם רצועות 1 ללא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה הצר ביותר מהם?
שיראל08/01/2023תודה על התשובה!
לגבי בוסטר ללא רצועות- מה הצר ביותר מהם? הסייבקס סולושן נראה נורא רחב בחלק העליון. אולי אני מתבלבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כולם יחסית צרים
קובי סופר09/01/2023שלום שיראל,
כולם יחסית צרים, בטח שביחס לכיסא.
הסייבקס אכן טיפה יותר רחב בחלק העליון אבל עדיין די צר.
הכי בטוח כמובן זה לבדוק פיזית, במקרה של בוסטר רצועות זה הכי קל ונוח בעולם כי הם קלילים, לא דורשים התקנה אז הבדיקה ברכב קלה, נוחה ומהירה.
כן צריך לקחת בחשבון שכל פעם צריך לחגור את הילדים עם חגורת הרכב, כאשר יש 3 מושבים מאחור הגישה לחלק ההקלקה של החגורה בדרך כלל לא נגישה כלכך. לכן צריך לבדוק גם את זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)