בוסטר לרכב של אבא

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוסטר לרכב של אבא
    שיראל
    05/01/2023

היי! דבר ראשון אגיד תודה, אני נעזרת המון בפורום שלך ממש מאז שהילדים קטנטנים.
    יש לנו 2 ילדים בני 5 ו-3.
    אנחנו לקראת קניית 2 בוסטרים לרכב החדש של בעלי. הרכב ישמש גם לנסיעות סופ"ש להורים וגם ליציאות פעם ב... בערבים (בכל זאת, דלקן של העבודה😉), מעבר לזה נסיעות לגן וחזור ברכב שלי.
    ברכב שלי יש צ'יקו נקסטפיט וצ'יקו מייפיט.
    1. האם בת ה-3 יכולה לשבת על בוסטר עם רצועות?
    2. כמה נוראי בוסטר ללא רצועות?

אנחנו מחפשים בוסטרים שיתאימו לרכב משני:
    * שיהיו בטיחותיים
    * נוחים לשימוש (אני יודעת שאתה ממליץ על הנקסטפיט אבל הדגם שלנו עם חגורה קצרה וזה מעצבן נורא)
    * לא יקרים מידי

נשמח להמלצות שלך על דגמים רלוונטים.
    תודה רבה רבה!!!!🙏

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר לרכב של אבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגיל 5 אפשר בוסטר ללא רצועות

קובי סופר
    08/01/2023

שלום שיראל,

לגיל 5 אפשר בוסטר ללא רצועות.
    לגיל 3 אפשר בוסטר עם רצועות (טכנית אפשר גם ללא)
    החוק אומר מגיל 3 ומשקל 15 ק"ג אפשר בוסטר גב ללא רצועות כל עוד 2 התנאים מתקיימים!
    ההמלצות הבטיחותיות אומרות, כמה שיותר זמן עם הרצועות יותר בטיחותי ולכן לגיל 3 אני ממליץ עם רצועות. לגיל 5 גם מומלץ אבל אפשר כבר ללכת על דגמים ללא, הם גם יותר זולים וגם יותר פרקטיים במיוחד אם צריך להעביר בין רכבים.

בבוסטר רצועות השאלה היא התקציב.
    הבטיחותי ביותר כיום האו ברייטקס גרואו ווית' מי קליק טייט שהוא יקר מאוד.
    אחריו יש את גרקו טרנזישיין או נאוטילוס בשניהם צריך ללכת על גרסאת הסנאגלוק שיותר בטיחותית וקלה להתקנה. גם הם לא זולים אבל עולים כמה מאוד שקלים פחות מברייטקס. גם צ'יקו מייפיט נוסף יכול להיות אופציה טובה.

בבוסטר גב ללא רצועות ההמלצה שלי היא גרקו אפיקס, סייבקס סולושיין, צ'יקו קידפיט. כולם טובים ודי יעילים באותה הרמה אז ללכת על מה שנראה לכם.

מכאן זה שיקול שלכם אם לרכוש 2 בוסטר רצועות או 1 עם רצועות 1 ללא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה הצר ביותר מהם?

שיראל
    08/01/2023

תודה על התשובה!
    לגבי בוסטר ללא רצועות- מה הצר ביותר מהם? הסייבקס סולושן נראה נורא רחב בחלק העליון. אולי אני מתבלבלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולם יחסית צרים

קובי סופר
    09/01/2023

שלום שיראל,

כולם יחסית צרים, בטח שביחס לכיסא.
    הסייבקס אכן טיפה יותר רחב בחלק העליון אבל עדיין די צר.
    הכי בטוח כמובן זה לבדוק פיזית, במקרה של בוסטר רצועות זה הכי קל ונוח בעולם כי הם קלילים, לא דורשים התקנה אז הבדיקה ברכב קלה, נוחה ומהירה.

כן צריך לקחת בחשבון שכל פעם צריך לחגור את הילדים עם חגורת הרכב, כאשר יש 3 מושבים מאחור הגישה לחלק ההקלקה של החגורה בדרך כלל לא נגישה כלכך. לכן צריך לבדוק גם את זה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו