עגלה שתתאים לנו

מנהל הפורום

 קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום
 
  • עגלה שתתאים לנו
    דור
    12/01/2023

    היי קובי, מה שלומך?
    זה הריון ראשון שלנו ואנחנו מחפשים עגלה איכותית שתתאים ותוכל להישאר איתנו גם לילדים הבאים בעזרת ה' ושלא תהיה יקרה מידי.
    אנחנו גרים במושב, קומה ראשונה עם מדרגות בלבד, ניידים עם רכב ונוסעים הרבה לעיר ולכן הדרישות שלנו מהעגלה הן:
    מתקפלת בקלות, משקל קל (אני בעיקר אעלה אותה במדרגות כי בעלי לא נמצא רוב היום), מתאימה לדרכים משובשות/חוליות/מדשאות וכדומה אך נוחה לתמרון גם באזור עירוני (קניונים, מעליטת, מסעדות ועוד) ונכנסת לבגז' בקלות, עגלה חזקה יחסית שאפשר לשים עליה תיק ולא תיפול מיד.
    שנינו נמוכים ולכן נשמח לעגלה שניתן לכוונן לגובה נוח.
    שמענו המלצות על ספורטליין שנראית כמו צעצוע ואני לא בטוחה האם תתאים להכל, על אינגליזינה שאני לא בטוחה לגבי המשקל שלה ועל נונה שלא נראית מתאימה למושב.. אולי יש דגמים ספציפיים או חברות נוספות שעונות על הצרכים שלנו?
    תודה רבה ❤️

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה שתתאים לנו

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • הבייבי בוס טייגר שלנו לדעתי מושלמת

    קובי סופר
    12/01/2023

    שלום דור,

    לא ציינת תקציב ולכן אני לא יודע מה זה יקרה מידי.
    לדעתי הבייבי בוס טייגר שלנו מושלמת לדרישות.
    מבחינת מחיר, המחיר המומלץ הוא 3290 ש"ח. יש מבצעים על צבעים מסוימים.

    למה אני ממליץ עליה (למרות שאני מן הסתם משוחד)?
    ראשית המשקל, היא שוקלת רק 8.8 ק"ג לשלדה וטיולון.
    שנית הגלגלים גדולים מהממוצע לעגלות בסגמנט, אלו צמיגים ולא גלגלים פשוטים כמו בעגלות שציינת (למעט נונה או סיילו פרו שמאוד כבדה) והניוד איתה קליל ונוח בכל דרך גם משובשת מאוד.
    הקיפול מהקלים ביותר שיש והגודל קומפקטי.
    לגבי תיק, היא קלה ולכן צריך לאזן ולא לשים תיק כבד מידי, אפשר לעשות זאת בקלות כי הסל ענקי.
    הידית מתארכת ולכן היא מתאימה לכל גובה.
    יש לנו גם דגם בובקט שיותר קל וטיפה יותר נמוך אבל הטייגר עדיפה בניוד בדרך משובשת. הבובקט גם יותר זולה.
    עוד יתרונות ביחס לדגמים שרשמת: גגונים גדולים, בדים שיורדים 100% לכביסה! 5 שנות אחריות מלאות! זה מבטיח שימוש גם לילדים הבאים.
    בכל הדגמים שרשמת יש חלק מהדברים שיש בטייגר
    כמו לדוגמא ספורטליין, הקיפול נוח אבל היא כבדה, האינגלזינה קלה אבל לדעתי לא נוחה לניוד בדרך משובשת.
    הנונה דומה מאוד לטייגר אבל יקרה ממנה משמעותית וגם, המושב עשוי מרשת, רק בטייגר ובאינגלזינה יש מושב יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכה עדיפה וזווית ישיבה זקופה יותר. היופי בטייגר שיש בה את כל שילוב היתרונות במוצר אחד!

    לסיום, אני יכול להמליץ מכאן ועד מחר על המוצר שלי שאני באמת מאמין שהוא הטוב בעולם. עדיין יתכן ולא יתאים לחלק מההורים ולכן המלצתי תמיד, לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לנסות לקפל עם המושב שהוא פונה לכל כיוון, לנסות להרים במצב מקופל עם המושב, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מושכלת אם המוצר מתאים לכם.

    בברכה,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו