מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה שתתאים לנודור12/01/2023
היי קובי, מה שלומך?
זה הריון ראשון שלנו ואנחנו מחפשים עגלה איכותית שתתאים ותוכל להישאר איתנו גם לילדים הבאים בעזרת ה' ושלא תהיה יקרה מידי.
אנחנו גרים במושב, קומה ראשונה עם מדרגות בלבד, ניידים עם רכב ונוסעים הרבה לעיר ולכן הדרישות שלנו מהעגלה הן:
מתקפלת בקלות, משקל קל (אני בעיקר אעלה אותה במדרגות כי בעלי לא נמצא רוב היום), מתאימה לדרכים משובשות/חוליות/מדשאות וכדומה אך נוחה לתמרון גם באזור עירוני (קניונים, מעליטת, מסעדות ועוד) ונכנסת לבגז' בקלות, עגלה חזקה יחסית שאפשר לשים עליה תיק ולא תיפול מיד.
שנינו נמוכים ולכן נשמח לעגלה שניתן לכוונן לגובה נוח.
שמענו המלצות על ספורטליין שנראית כמו צעצוע ואני לא בטוחה האם תתאים להכל, על אינגליזינה שאני לא בטוחה לגבי המשקל שלה ועל נונה שלא נראית מתאימה למושב.. אולי יש דגמים ספציפיים או חברות נוספות שעונות על הצרכים שלנו?
תודה רבה ❤️* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבייבי בוס טייגר שלנו לדעתי מושלמת
קובי סופר12/01/2023שלום דור,
לא ציינת תקציב ולכן אני לא יודע מה זה יקרה מידי.
לדעתי הבייבי בוס טייגר שלנו מושלמת לדרישות.
מבחינת מחיר, המחיר המומלץ הוא 3290 ש"ח. יש מבצעים על צבעים מסוימים.
למה אני ממליץ עליה (למרות שאני מן הסתם משוחד)?
ראשית המשקל, היא שוקלת רק 8.8 ק"ג לשלדה וטיולון.
שנית הגלגלים גדולים מהממוצע לעגלות בסגמנט, אלו צמיגים ולא גלגלים פשוטים כמו בעגלות שציינת (למעט נונה או סיילו פרו שמאוד כבדה) והניוד איתה קליל ונוח בכל דרך גם משובשת מאוד.
הקיפול מהקלים ביותר שיש והגודל קומפקטי.
לגבי תיק, היא קלה ולכן צריך לאזן ולא לשים תיק כבד מידי, אפשר לעשות זאת בקלות כי הסל ענקי.
הידית מתארכת ולכן היא מתאימה לכל גובה.
יש לנו גם דגם בובקט שיותר קל וטיפה יותר נמוך אבל הטייגר עדיפה בניוד בדרך משובשת. הבובקט גם יותר זולה.
עוד יתרונות ביחס לדגמים שרשמת: גגונים גדולים, בדים שיורדים 100% לכביסה! 5 שנות אחריות מלאות! זה מבטיח שימוש גם לילדים הבאים.
בכל הדגמים שרשמת יש חלק מהדברים שיש בטייגר
כמו לדוגמא ספורטליין, הקיפול נוח אבל היא כבדה, האינגלזינה קלה אבל לדעתי לא נוחה לניוד בדרך משובשת.
הנונה דומה מאוד לטייגר אבל יקרה ממנה משמעותית וגם, המושב עשוי מרשת, רק בטייגר ובאינגלזינה יש מושב יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכה עדיפה וזווית ישיבה זקופה יותר. היופי בטייגר שיש בה את כל שילוב היתרונות במוצר אחד!
לסיום, אני יכול להמליץ מכאן ועד מחר על המוצר שלי שאני באמת מאמין שהוא הטוב בעולם. עדיין יתכן ולא יתאים לחלק מההורים ולכן המלצתי תמיד, לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לנסות לקפל עם המושב שהוא פונה לכל כיוון, לנסות להרים במצב מקופל עם המושב, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה מושכלת אם המוצר מתאים לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)