מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות עגלה וסל קלאלי15/01/2023
היי. התלבטתי בין עגלת סייבקס לעגלת בוגבו בי 6 ופוקס 3 בסוף אחרי הסתובבויות מוכרים רבים המליצו לי פה אחד על ספורט ליין דווקא ואני ממש מבולבלת. האם הספורט ליין אכן מומלצת יותר מסייבקס ובוגבו? שמתי לב שאין לה מסנן uv בגגון וזה קצת מטריד אותי…
בנוסף מתלבטת קשות לגבי סל קל ומה מתאים לספורט ליין. נוטה מאוד לסלקל ג’ואי נשכב. האם הוא מתאים לספורט ליין והאם מומלץ? יש לי לפעמים נסיעות למשפחה בצפון של שעה וחצי ולכן הסל קל הנשכב נראה לי מתאים ואיכותי. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראשית, להתעלם מהמלצות בחנויות!
קובי סופר18/01/2023שלום אלי,
ראשית, להתעלם מהמלצות בחנויות!
למוכרנים בחנויות יש אינטרס שמשרת אותם לפני אינטרס הלקוח!
יעדיפו למכור מוצר שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שטוב ללקוח.
בוגבו הוא המותג הכי פחות רווחי לחנויות ולכן הם יעדיפו לנייד לקוח למוצר אחר.
אני חושב שבוגבו יותר איכותית מספורטליין.
הספורטליין מנצחת באמבטיה יותר מוצלחת (אם נשווה לבי 6).
אבל אמבטיה זה החלק הקצר ומה שחשוב לדעתי יותר זה הטיולון וזה של הבי עדיף לדעתי.
כמובן שיש פער גדול במחיר ואני חושב שהתמחור של בוגבו הוא בעיקר גם בגלל המותג שעליו משלמים לא מעט.
הספורטליין נותנות תמורה מעולה לכסף.
ממליץ גם לבדוק את עגלות בייבי בוס שלנו, נמכרות סביב מחיר הספורטליין ונותנות תמורה עדיפה ויש להן לא מעט יתרונות גם מול הבוגבו. בבייבי בוס גם הגגונים מסנני UV ולא חדירים לנוזלים.
לגבי סלקל, צריך לקחת בחשבון שגם אם רכשתם סלקל שוכב, אסור שיהיה במצב שוכב בנסיעה! המצב השוכב הוא רק בשימוש מחוץ לרכב, על העגלה לדוגמא. אי לכך אני בדרך כלל לא ממליץ על סלקל שוכב, מדובר בסלקל מאוד כבד ולא פרקטי.
הג'ואי אייג'ם עדיף בטיחותית על הסלקל הנשכב שלהם וגם זול יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. המשך התלבטות
אלי18/01/2023תודה. ובבוגבו. בין הבי 6 לקמיליון מה יותר מומלץ. מפריע לי ש אמבטיה קטנה בבי 6 רוצה משהו נוח לתינוק לא רק לחשוב על עצמי.
ולגבי סל קל שגם מתחבר אם לא מומלץ נשכב אז מה ההכי בטיחותי ומומלץ ללא שיקולי תקציב. האם עדיף הסיבקס או הגואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי הבי עדיפה
לדעתי הבי עדיפה.
הקמיליון מאוד מיושנת אם כבר הפוקס עדיפה עליה.
בכל מקרה הבי לדעתי עדיפה על שתיהן.
כפי שציינתי בתשובה הראשונה, האמבטיה של הבי פחות מוצלחת לדעתי אבל מה שחשוב יותר זה המושב.
המושב של הבי לדעתי עדיף על של הקמיליון או הפוקס.
בדגם הבי ניתן להשכיב את המושב למצב כמעט שטוח. ב-2 האחרות יש שקע בין הישבן לגב, אני פחות אוהב עגלות עם מושבים כאלו. המושב ישרת הרבה יותר זמן מהאמבטיה ולכן אני נוטה לבי אם הולכים על בוגבו.
לגבי סלקל, אטון 5 בסייבקס קיבל את הדירוגים הטובים ביותר.
ג'ואי אייג'ם בג'ואי. אם רוכשים עם בסיס אז הסייבקס קיבל דירוג טיפה יותר גבוה מג'ואי ולכן עדיף ללכת עליו מבין השניים.
במידה ולא יהיה בסיס הג'ואי עדיף כי הוא יותר זול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיבות אמבטיה לעגלה
אלי18/01/2023האם החיסרון של האמבטיה בבי לא מהותי לחצי שנה הראשונה. לא עדיף ספורט ליין כשחושבים על נוחות התינוק באמבטיה או כל עגלה אחרת סייבקס או נונה. חשובה לי נוחות האמבטיה מאוד נכון שזה לתקופה יחסית קצרה אבל הם מבלים באמבטיה הרבה זמן בהתחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לה חיסרון משמעותי
כמו שציינתי לגבי אמבטיית הבי. יש לה חיסרון משמעותי.
ברוב המקרים היא לא תספיק עד חצי שנה. בלידות חורף זמן השימוש עוד קטן בשל לבוש עבה.
אבל רשמתי ואני רושם שוב.
חצי שנה שימוש אמבטיה מול בין שנתיים וחצי ל-4 שנות שימוש בטיולון.
מה יותר חשוב?
לרכוש עגלה שיש לה אמבטיה טובה לחצי שנה וטיולון פחות טוב ל-3 שנים?
או אמבטיה פחות טובה אבל טיולון טוב ל-3 שנים?
שיקול שלכם אבל כמו שרשמתי, אני הייתי בוחר בטיולון.
כמו שציינתי, תבדקו את עגלות בייבי בוס שלנו.
גם תהנו מאבטיה טובה לחצי שנה וגם טיולון טוב כמו בבי.
בנוסף יכולת ניוד של פוקס בדגם הטייגר שלנו והכל במחיר דומה לספורטליין.
גם בסייבקס וגם בנונה יש טיולון מרשת. אני חושב שמושב כזה פחות תומך והוא בעייתי בחורף.
אני חושב שמושב יצוק מפלסטיק כמו בבי או בבייבי בוס מספק תמיכה עדיפה וגם זוויות שכיבה וישיבה יותר טובות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסל קל
אלי22/01/2023סל קל ג’ואי igemm. הכוונה ל-I gemm 3?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכוונה לכל ה-3 שהם די זהים
קובי סופר22/01/2023שלום אלי,
הכוונה לכל ה-3 שהם די זהים.
כמובן שה-3 עדיף כי הוא יותר חדש ומתקדם. בנוסף מתאריך יצור יותר מתקדם הרי יש תוקף למושבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אומר שאין הבדל בין כל שלושת הigemm
אלי23/01/2023היי. אתה אומר שאין הבדל בין כל שלושת הigemm אבל במחיר יש הבדל רציני. וגם במשקל. אני לא מצליחה להבין מהאתרים מה ההבדל בין כל השלושה ככ אשמח אם תוכל לעזור לי להבין. אני רוצה לרכוש אבל לא יודעת איזה מהם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדובר בשדרוגים קלים
קובי סופר24/01/2023שלום אלי,
מדובר בשדרוגים קלים.
אני אתן דוגמא מהעגלות שלנו, יש לנו דגמים שנקראו טייגר/בובקט וכיום הם טייגר/בובקט 2.
אין הבדל גדול אבל עשינו שינויים קלים עקב מעקב, דרישות מלקוחות, תלונות וכו' וכך שיפרנו את המוצר.
לכן ה-3 לדעתי האופציה העדיפה כי נעשו שינויים והתאמות בהתאם לחוות דעת שנתקבלו. בנוסף כפי שציינתי, לסלקלים יש תוקף, הדורות הקודמים יהיו עם זמן שימוש נמוך יותר.
מהבחינה הבטיחותית, הדירוג של כל ה-3 גבוה כך שגם אם תחליטו ללכת על הגרסא הזולה אין הבדל ממש גדול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)