טיולון בטיחותי לתינוק בן שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון בטיחותי לתינוק בן שנה
    שרון
    15/01/2023

הי,
    אנחנו עם נונה טריב ודי מרוצים אבל הסבים גם לוקחים את הילד שלנו למסגרת ולכן מעוניינים הטיולון שיהיה להם קל יותר לניהול. אבא שלי קנה סטיולון שהוא דיי מומלץ אבל היום הטיולון התקפל עם התינוק בתוכו (אחרי כמה דקות שהתינוק בפנים) וכרגע מעוניינת לראות אופציות אחרות שארגיש איתן בטוח יותר. אשמח להמלצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריך עוד מידע כדי שאוכל להמליץ

קובי סופר
    18/01/2023

שלום שרון,

טיולון שמתקפל עם התינוק, יותר סביר שנעשה תפעול לא נכון מאשר אי תקינות המוצר.
    לגבי המלצות, הכל שאלה של תקציב?
    כמוכן, אם אדע מה נרכש, אז אוכל לכוון למשהו שונה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטיחותי וקל לתפעול

שרון
    18/01/2023

של ספורטליין. צריך להיות קל לתפעול ובטיחותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הספורטליין הוא דווקא כזה

קובי סופר
    18/01/2023

שלום שרון,

הספורטליין הוא דווקא כזה.
    זה אחד הטיולונים שאני נוטה להמליץ עליו.
    ספורטליין וייפר. נוח לתפעול המצבים, גגון גדול, קיפול ופתיחה נוחים. די אמין ובמחיר סביר.

אם לא הוא יש את אינפנטי מון שיש לו את הקיפול הכי קל ונוח (הפתיחה אבל טיפה פחות). נוח לשנות מצבים, הקיפול קטן יותר מהספורטליין אבל גם הגגון קטן יותר.

בסגנון אחר, יש את סילבר קרוס ווינג שטיפה יקר משניהם.
    הוא יותר קל במשקל, הקיפול והפתיחה די נוחים. שינוי המצבים יחסית מסורבל כי זה עם שרוך ולא לחצן.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו