מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- איזי טוויסט 2 או גןאי כרום לשימוש כטיולוןיניב שוורין23/01/2023
רציתי עוד טיולון עבור ההורים. הילד בן 7 חודשים.
יש לי 2 אופציות מיד 2
טיולון איזי טוויסט 2
טיולון של עגלת גואי כרום
אני מבין שדו כיווניות חשובה
2 באופציות במחיר זהה
טיולון נטו או טיולון של עגלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
2 דגמים שונים מאוד
קובי סופר24/01/2023שלום יניב,
מבחינת דו כיווני, אכן 2 האופציות טובות ומעולות לגיל.
יחד עם זאת מדובר ב-2 דגמים שונים מאוד.
מאוד רצוי לבדוק עם המשתמשים מה הם מעדיפים.
הג'ואי הרבה יותר כבדה, גדולה ומסורבלת אבל מצד שני הרבה יותר נוחה לדחיפה וניוד.
האיזי טוויסט יותר קלה, משמעותית יותר קומפקטית לאחר הקיפול. מצד שני מאוד לא נוחה לניוד לדעתי אבל אם מדובר בניוד עירוני, יכול להיות שזה יכול להיות בסדר.
הטוויסט הוא ממש טיולון והג'ואי זו עגלה כך שקיים סיכוי שברכישת ג'ואי תצטרכו לרכוש בהמשך טיולון נוסף.
אני ממליץ להתנסות עם הסייבקס בניוד יחד עם התינוק, לנסות לתפעל ולקפל (הקיפול טיפה מסורבל) ולראות אם היא מתאימה להם, לדעתי זו אופציה עדיפה ופרקטית יותר.
הג'ואי יותר נוחה לניוד ולתינוק אך יש בזה מחיר בנושא הפרקטיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשימוש העיקרי להורים... שכחתי לציין
יניב שוורין24/01/2023יש לנו עגלה עם טיולון.
רציתי לקנות טילולון דו כיווני להורים שיעשו איתו סיבוב למטה ויש מעלית.
בכל אופן תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן הבנתי הכל
קובי סופר24/01/2023שלום יניב,
כן הבנתי הכל מהשאלה הראשונה.
קשה לי להמליץ על מי מהם כי יש הבדלים עצומים בין השניים.
אני ממליץ שההורים יתנסו בעגלות ויחליטו.
כפי שרשמתי הג'ואי תהיה יותר נוחה לתינוק ולניוד.
הסייבקס יותר קלה, פרקטית וקומפקטית. בנוסף בג'ואי קיים סיכוי שבהמשך ירצו לרכוש טיולון נוסף.
צריך להחליט מה מהיתרונות יותר מדבר אליכם או להתנסות בדגמים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)