מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על כסא בטיחותסירין29/01/2023
היי
המלצה על כסא בטיחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי מה הדרישות
קובי סופר29/01/2023שלום סירין,
תלוי מה הדרישות שלכם?
לאיזה גיל?
תקציב?
בגדול המומלצים ביותר אם אין שיקול של תקציב הם:
צ'יקו נקסטפיט זיפ, זה בעיקר אם רוכשים לתינוק ומוותרים על סלקל.
ברייטקס קליקטייט בולווארד. בגדול כל סדרת הקליקטייט של ברייטקס מומלצת. לדעתי הבולווארד הכי מוצלח משלושת הדגמים.
אם אין בעיית מקום ברכב ולא מתוכנן עוד תינוק בקרוב, אז האדבוקט מקבל דירוג טיפה יותר טוב, החסרונות שלו הם מחיר יקר וגם תופס המון מקום ולא יאפשר התקנה של 3 מושבים.
לכן אני חושב שהבולווארד עדיף. אם זה לגיל חצי שנה+ לדעתי אז עדיף ללכת על דגמי הברייטקס ולא על צ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא בטיחות
סירין29/01/2023אין בעיה של תקציב
הילדה בת שנה
ויש ברכב עוד כסא לילדה בת 3.5 ששוקלים להעביר אותה לבוסטר אז גם אם יש אפשרות להמליץ על בוסטר לגיל שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר גם לשקול להעביר את הכיסא של הגדולה
קובי סופר30/01/2023שלום סירין,
אפשר גם לשקול להעביר את הכיסא של הגדולה לבת השנה.
אם הולכים על חדש אז לבת השנה אני ממליץ על ברייטקס בולווארד קליקטייט.
לגדולה ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.
שניהם מאוד יקרים אבל הם הטופ הבטיחותי. אם אין שיקול ללא ספק זו המלצתי וזה מה שאני הייתי רוכש לו הייתי במקומכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא בטיחות ובוסטר
סירין30/01/2023הכסא שיש לי זה מקסי קוזי מגלן XP מקס האם אתה ממליץ להישאר איתו לבת השנה או להחליף ?
ורציתי לשאול לגבי בוסטר נאוטילוס סנאגלוק גרו האם אתה ממליץ או שעדיף לקנות את הברייטקס ומה יותר קל מבחינת התקנה כי אנחנו מעבירים בין שני רכבים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המקסי קוזי כיסא מעולה
קובי סופר31/01/2023שלום סירין,
המקסי קוזי כיסא מעולה, לדעתי עדיף להעביר מאשר לרכוש חדש.
לגבי הנאוטילוס, גם מדובר בבוסטר מעולה, קל להתקנה כמו הברייטקס, זול משמעותית מהברייטקס.
הברייטקס אבל מקבל דירוגי בטיחות יותר טובים אם כי הפער לא מצדיק את ההפרש במחיר לדעתי.
אם רוצים הכי בטוח ואין שיקול של מחיר אז ברייטקס.
אם רוצים בטוח ברמה גבוהה ובמחיר הגיוני אז גרקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
סירין31/01/2023תודה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)