המלצה על טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון
    אורטל
    31/01/2023

היי
    מחפשים טיולון לתינוקת בת 11 חודשים. בעקרון יש לנו טיולון של אוויסטר 3 שהגיע במכלול העגלה, מחפשים עכשיו טיולון שיתאים לטיול עירוני בחול (ניו יורק), שיהיה נוח להתניידות ויהיה נוח לקטנה כמובן. וגם שיתאים לשימוש בהמשך בארץ.

ראינו את האיזיווקר ג'קי- אשמח לשמוע דעתך עליו והמלצות נוספות.

אגב היה לי חשוב שהטיולון יהיה ל2 הכיוונים, אך ראיתי רק את הסייבקס והוא נראה צר וללא מספיק כיסוי מהצדדים (די חשוף)

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכן בעייתי טיולון דו כיווני

קובי סופר
    01/02/2023

שלום אורטל,

אכן בעייתי טיולון דו כיווני. בדרך כלל זה חלק מעגלה או, באמת כמו במקרה של סייבקס משהו שהוא התפשרות.

לגבי הג'קי, לדעתי טיולון טוב אבל יש כאלו שיותר מוצלחים מבחינת הניוד.
    הקיפול נוח וקומפקטי וגם שינוי המצבים. סה"כ תמורה מועלה למחיר.
    לדעתי אפשר גם לבדוק את ספורטליין וייפר, הוא יותר כבד טיפה, יותר גדול בקיפול וטיפה יותר מסורבל לקיפול אבל המושב טיפה יותר ארוך, הניוד לדעתי יותר טוב, זה יורגש בדרך משובשת.
    הגגון יותר גדול. הוא יותר זול. מה שכן, לא בטוח שיורשה לעלות לטיסה כטרולי וישלח בבטן המטוס. הג'קי לדעתי יואשר לעליה.
    לדעתי לא קריטי אבל אם יהיו לכם טיסות פנימיות בארה"ב אז, לדעתי זה כן חשוב.

בנוסף, אני מאוד אוהב את טיולון הXS של איזי ווקר, הוא מקבל ביקורות מעולות מכל מי שאני שואל, יש דגם זהה של סילבר קרוס כך שגם כאן הפידבקים מעולים.
    הוא יותר קל מהג'קי, יותר נוח לניוד לדעתי והקפיצים שלו יותר מוצלחים. הקיפול טיפה יותר קטן. החיסרון היחיד לדעתי זה שינוי המצבים שמתבצע עם שרוך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו