טויוטה יאריס עם 3 ילדים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טויוטה יאריס עם 3 ילדים
    דורית
    12/02/2023

שלום קובי,
    יש לנו 2 ילדים בני 5 ו 3.5 וכרגע נוהגים ברכב טויוטה יאריס שמותקנים בו מאחור ברייטקס 4 לייף וברייטקס מרתון.
    מצפים כעת לילדה שלישית. האם אפשרי להכניס 3 מושבים מאחור עבור 3 הילדים בהנחה שניתן להחליף חלק מהכיסאות?
    ואם כן - אלו כסאות לדעתך ייכנסו?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טויוטה יאריס עם 3 ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מכיר מידות רכבים

קובי סופר
    13/02/2023

שלום דורית,

אני לא מכיר מידות רכבים.
    אני כבר שנים לא מתקין כיסאות כך שקשה לי לעזור.
    אני רק יודע שהיאריס מאוד קטנה וזה כנראה אומר לרכוש 3 כיסאות חדשים, אולי עוד איכשהו אפשר שהמרתון ישאר. הברייקטס 4 לייף פשוט ענק ויהווה בעיה לדעתי.
    ההמלצה שלי זה לנסות לגשת לחנות טוילנד בכפר סבא, שם הם מתמחים בבטיחות והתקנת 3 מושבים.
    אם זה בעייתי יש את אבי שפיר שהוא מתקין שמתנייד בכל הארץ, אפשר ליצור איתו קשר דרך הרשתות החברתיות.
    בשני המקרים ימליצו לכם על האופציה הטובה ביותר הן מבחינת בטיחות, מקום ותקציב.

לדעתי אבל זה אפשרי לחבר 3 מושבים. הכל שאלה של תקציב. לדעתי אפשר יהיה להשאיר את המרתון לתינוק ולרכוש בוסטר רצועות או ללא שהם צרים יותר. בטיחותית עדיף עם רצועות לשניהם אבל מדובר במחירים יותר יקרים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, תודה רבה!

דורית
    13/02/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו