מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלה קלה וקומפקטית שתתאים לתינוק לא קומפקטישחר15/02/2023
היי קובי
קודם כל תודה על הפורום הנפלא שאתה מנהל!
אנחנו בשלב חיפוש עגלות וביקרנו כבר בשלוש חנויות ובאף אחת מהן לא הרגשנו שאנחנו מקבלים מידע שעוזר לנו לקבל החלטה ובכל מקום נאמרו לנו דברים שונים ויצאנו די מתוסכלים..
אנחנו מחפשים עגלה שתהיה יחסית קומפקטית וקלה כי אנחנו גרים בקומה שניה ללא מעלית ובלי חניה קרובה, אך מצד שני בעלי ואני גבוהים (1.77 ו-1.88) ואני מניחה שהתינוק שלנו לא יהיה מאוד קומפקטי בעצמו :)
האם יש לך המלצות ל-2-3 עגלות ששווה לנו לבדוק? כמובן שבתקווה לעגלות
שלא ישברו את הכיס אבל אם הן שוות את זה אנחנו מוכנים לשלם
המון תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לצערי החנויות כיום לא מקצועיות
קובי סופר16/02/2023שלום שחר,
לצערי החנויות כיום לא מקצועיות.
אני קורא להן מסעדות ולמוכרים מלצרים.
הם שואלים את הלקוח מה הוא רוצה ומגישים לו מה שהוא רוצה.
בעבר, לפחות שאני ניהלתי חנות, היינו מקשיבים לצרכי הלקוח ומתאימים לו את המוצר בהתאם לדרישות והתקציב.
גם כשביקשו מוצר ספיציפי התעקשנו ושאלנו מה הצרכים כדי להבין אם זה מוצר נכון או לא.
כיום מה שמעניין את אנשי המכירות (מלצרים) זה לנפנף את הלקוח מהחנות ולחזור לשחק בנייד.
אני הפסקתי לעבוד בשנה האחרונה עם המון חנויות רק בגלל שלא נתנו מידע מקצועי אודות המוצרים שלנו.
בנוסף, חשוב להבין שחנויות בעלי אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא מה שבהכרח טוב ללקוח. לדוגמא יש להם 100 עגלות מדגם X והלקוח רוצה לראות דגם Y או שדגם X כלל לא מתאים לדרישות הלקוח, הם בכל זאת יתעקשו למכור דגם X כי יש להם מלאי לנקות.
ולעניינינו:
בייבי בוס שלנו (שלא מוצגת בהרבה חנויות) מושלמת לדרישות שלכם.
דגם הטייגר עדיף כי הוא יותר גבוה. הוא יותר כבד אבל רק בחצי ק"ג לעומת הבובקט.
האמבטיה והטיולון הם באותו הגודל ובשני המקרים עד 22 ק"ג והטיולון הוא אחד הארוכים ביותר שיש בשוק.
המשקל הקל של העגלות שלנו מגיע בזכות שלדה מאלומיניום תעופתי, חומר גלם יקר שגם מקזז כ-30% ממשקל המוצר וגם יותר חזק. הקיפול קל וביד אחת, גודל מאוד קומפקטי (לא כמו טיולון בסגנון היויו כי זו עגלה גדולה).
יכול הניוד שלה היא מהטובות ביותר שיש, אין אף עגלה במשקלים האלו שמגיע ליכולת הניוד של הטייגר. לקוחות מספרים לי שהם טיילו איתה בשלגים בקנדה, רק עגלות ששוקלות 13 ק"ג וצפונה עם גלגלי ענק בדרך כלל יכולות להתנייד בשלג.
הידית מתארכת כך שגם הורה גבוה יסתדר איתה בלי בעיה.
הפלוס הנוסף זה המחיר, היא זולה מכל עגלות המותג השונות. אנחנו היחידים שנותנים 5 שנות אחריות מלאות ובין הבודדים שכל הבדים 100% יורדים לכביסה.
לדעתי בגלל הדרישות שציינתם חשוב שיהיה משקל קל ולכן ההמלצות שלי מכוונות גם למשקל קל:
נונה טריב, עונה מעולה לדרישות המשקל, הקיפול נוח והניוד שלה מעולה. היא יקרה מאוד מכיוון שנמכרת רק ברשת אחת, אין תחרות ולכן הרשת דורשת מחיר גובה. לדעתי הטייגר עדיפה עליה בכל היבט אבל, אני לא כאן כדי למכור את העגלות שלנו, כפי שציינתי מראש, חשוב להתאים את המוצר לדרישות וגם הנונה תואמת.
לאחר מכן ההמלצה שלי לגשת לחנויות, להתנסות לבד עם העגלות: לנייד אותן עם משקל של 12 ק"ג, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, לנסות לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. לבדוק ברכב.
כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.
העגלה השלישית שיכולה להתאים בהיבט המשקל והרוחב הפנימי, היא יותר רחבה מהטייגר אבל יותר קצרה.
אינגלזינה אלקטה. לדעתי הכי פחות מוצלחת מה-3 אבל, היא הכי קלה, הכי רחבה, הגלגלים שלה גדולים ולכן יש לה יכולת ניוד טובה. החיסרון הענק שלה בהתאם לדרישות שלכם הוא הידית הקבועה. מעבר לענייני גובה זה גם גורם למושב כשהוא במצב שוכב לחצות משמעותית את קו ידית האחיזה, הורה גבוה יכול להיתקל בו עם הברכיים. בנוסף יהיה קשה מאוד לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות נוספות
שחר18/02/2023היי קובי,
תודה רבה רבה על התשובה המפורטת והכנה!
מסכימה עם כל מה שאמרת מבחינת התודעת שירות בחנויות, מודה שציפיתי לחווית שירות אחרת לגמרי כשמדובר בעגלות שעולות כל כך הרבה כסף..
האמת היא שלא הציגו בפנינו את אף אחת משלושת האופציות שהצגת וכמובן שאערוך עליהן מחקר ואלך להסתכל
אם אפשר אשמח להוסיף כמה שאלות בהתאם לתשובתך
1. ציינת את הנונה טריב, האם תוכל להרחיב מה לדעתך היתרונות של הבייבי בוס טייגר לעומתה מלבד המחיר?
2. באיזה חנויות ניתן לרכוש את הבייביבוס טייגר? האם היא נשכבת ל180 מעלות? האם ניתן לחבר עליה את כל סוגי הסלקלים והאם יש צורך במתאמים? האם יש גגון מסנן קרינה?
3. בחנויות ציינו בפנינו בעיקר את הבוגבו בי6 והסייבקס מיוס כעגלות שיכולות להתאים לנו. המחיר מאוד מאוד גבוה ולכן נוטים שלא, אבל האם אתה חושב שמבחינת התכונות של העגלות הן באמת מתאימות לצרכים שלנו? מה לדעתך היתרונות והחסרונות שלהן לעומת העגלות שהצגת?
המון המון המון תודה!
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לצערי כפי שרשמתי החנויות רוצות שהלקוח יצא מה כפי שנכנס
קובי סופר18/02/2023שלום שחר,
לצערי כפי שרשמתי החנויות רוצות שהלקוח יצא מה כפי שנכנס.
1. לדעתי מלבד המחיר היתרונות של הבייבי בוס הם יכולת ניוד עדיפה כי הגלגלים יותר גדולים והמשקל של הטייגר מעט יותר קל.
בנוסף, המושב יצוק מפלסטיק (גם בבי המושב יצוק). בטריב המושב עשוי מרשת כמו במיוס.
לדעתי מושב פלסטיק מספק תמיכת גב עדיפה ובנוסף בחורף פחות בעייתי. גם בעניין כביסה ושינוי גובה הרצועות.
כמוכן רשת עלולה להיקרע עם הזמן וזהו חלק שאינו מכוסה באחריות.
2. לגבי חנויות תלוי אזור המגורים, כפי שציינתי הטייגר נמצאת במעט חנויות. אם תציינו אזור אוכל להפנות לחנויות הכי קרובות. השכיבה כמעט מלאה (כ-177 מעלות). אין 180 בטיולונים. ניתן לחבר מגוון סלקלים, צריך לרכוש מתאמים בנפרד. על הנונה מתחברים מגוון גדול יותר של סלקלים.
הגגון מסנן UV וגם לא חדיר לנוזלים.
3. בין בי לסייבקס לדעתי הבי עדיפה. גם בגלל גב יצוק מפלסטיק וגם בגלל יכולת ניוד עדיפה. בנוסף המיוס היא היחידה מכל ה-4 המוזכרות כאן שאין לה ידית מתארכת.
המחיר גבוה כי משלמים על המותג.
אני לא חושב שבחנויות הקשיבו לצרכים שלכם ופשוט כיוונו למוצרים הכי מבוקשים כי בכל זאת, אלו 2 מותגים ששופכים הון עתק על יח"צ, פרסום, מובילי דעה ועוד.
לכן בחנויות יודעים שהלוקחות באים כששמות המותגים האלו בראשם כמותגים טובים ומובילים.
לדעתי הטייגר נותנת הרבה מעבר למה שמקבלים בבי.
היו לי לא מעט לקוחות שהיו עם בי ועברו לטייגר או כאלו שיש לחבריהם בי או מיוס ולהם טייגר והם שומעים מהחברים שהם מתבאסים שלא ידעו שיש כזו אופציה בשוק או ישר הלכו למותג שמכירים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנויות שמוכרות בייביבוס טייגר
שחר18/02/2023היי קובי,
שוב תודה
אנחנו גרים בחיפה, האם יש חנויות בחיפה או בסביבה שמוכרות את הבייביבוס טייגר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טייגר בחיפה
קובי סופר19/02/2023שלום שחר,
ניתן לראות את דגם טייגר בחיפה בחנויות:
סופר בייבי
לה בבה
לבייבי סטאר עשינו דגם דומה שנקרא קוסמוס DLX
טכנית, עם כל החנויות אנו עובדים שם בלית ברירה מכיוון שאין אופציות אחרות. כולן יעדיפו להראות לכם בוגבו, סייבקס או ספורטליין. אני ממליץ גם לברר לפני הגעה שהעגלה פתוחה ומוצגת בתצוגה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שחר19/02/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)