מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין מספר עגלותטלי16/02/2023
שלום קובי,
אני מתלבטת כרגע בין שלוש עגלות (אבל פתוחה לשמוע עוד) - אינגלזינה אפטיקה, סיאלו xl וגואי אריי (aerie).
אנחנו גרים בבית פרטי ולא מתניידים הרבה ברכב (לא גרים בעיר). לכן פחות חשוב לי משקל קל ונוחות קיפול ויותר נוחות שימוש, גובה נוח, סל גדול וכיוצ״ב - כל מה שיגרום לנו ולתינוק ליותר נוחות.
תוכל להמליץ מה מניסיונך יכול לעבוד לנו טוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכל ה-3 לדעתי האפטיקה הכי מוצלחת
קובי סופר17/02/2023שלום טלי,
מכל ה-3 לדעתי הסיילו הכי מוצלחת לדעתי.
יחד עם זאת, ההמלצה שלי תמיד לא להסתמך רק על ההמלצות שלי )
וגם לא של הסביבה. בסוף זה אינדיבידואלי, הדרישות שציינת הן דוגמא מעולה מכיוון שהן די שונות.
לדוגמא, אני חושב שעניין של עגלה כבדה לא רלוונטי כלכך ולכן ממליץ על האפטיקה שהיא משמעותית יותר כבדה מהסיילו.
מצד שני לדעתי היא הכי נוחה לניוד, הכי נוחה ומרווחת לתינוק והכי איכותית מה-3.
אני לרוב ההורים פחות אמליץ עליה בגלל עניין המשקל והקיפול שהוא טיפה גדול.
באופן כללי עגלות כמו אפטיקה הן החביבות עליי כי אין בהן פשרות. בנו הכל סביב יכולות ניוד ונוחות לתינוק כמעט מבלי להתפשר וזה מגיע עם מינוס גדול של משקל, קיפול טיפה גדול והיא פחות פרקטית.
אז כפי שרשמתי, למרות שאני ממליץ עליה, אני קודם ממליץ לגשת לחנות, להתנסות עם כל אחת מהעגלות בניוד יחד עם משקל של 12 ק"ג בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לנסות לקפל יחד עם הטיולון (פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה). אם זה רלוונטי אז לנסות להרים יחד עם הטיולון במצב מקופל כדי להבין את המשקל. למרות שלא מתניידים ברכב עדיף גם לבדוק שהיא נכנסת בקלות יחד עם הטיולון.
ממליץ לעשות זאת כמובן עם כל השלושה דגמים שציינת.
כך תוכלו לקבל החלטה של מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות נוספת
טלי17/02/2023תודה על התשובה המפורטת. אחרי שהסתכלתי בעוד תשובות בפורום אני שוקלת גם את הabc סלסה, ממה שראיתי נראה שאין הרבה מקומות שמוכרים אותה אבל מבחינת המפרט היא בהחלט אפשרות שעונה על הצרכים שלנו. תוכל אולי להשוות בין האפטיקה לסלסה?
בנוסף לגבי הסלסה האם הדגם האחרון שנמכר בארץ הוא משנת 2019?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סלסה זו אופציה מעולה
קובי סופר17/02/2023שלום טלי,
סלסה זו אופציה מעולה.
גילוי נאות: אני המשווק של המותג.
לצערי היא כישלון מכירתי בשנים האחרונות כמו גם אפטיקה.
בישראל מעדיפים מוצר קל, קומפקטי, פרקטי, מעוצב וכו'.
בסוף שוכחים שרוכשים עגלת תינוק וחושבים שקונים עגלת הורה.
בעקבות המצב כרגע הפסקנו לשווק ואכן מה שנשאר זה דגמים של 2020 שיוצר בסוף 2019.
אין מבחר צבעים אז זה לשיקולכם.
בתור עגלה לדעתי עגלה מדהימה, משנת 2018 זו העגלה הכי נמכרת בגרמניה בפער על המתחרות.
היא גבוהה, יש יכולת ניוד מדהימה ומערכת קפיצים ייחודית. האמבטיה והטיולון סופר מרווחים. גגונים מעולים. הקיפול גדול, יחסית נוח אבל לביצוע. כמו אפטיקה היא כבדה.
היתרון הגדול זה גם במחיר שהיא מאוד זולה.
הסלסה לדעתי יותר נוחה לניוד מהאפטיקה, גם בבלימת הזעזועים זו רמה אחרת, הידית יותר נוחה בגובה. האמבטיה יותר קלה אבל באפטיקה ניתן לכוון את המצבים.
בטיולון לדעתי הגגון של הסלסה יותר גדול וגם יותר מוצלח ועמיד. הסל של הסלסה טיפה יותר גדול.
האפטיקה יותר נוחה לקיפול וגם יותר קומפקטית לאחר הקיפול. יש יותר צבעים.
אנו שוקלים להביא דגם חדש שלהם שנקרא סמבה, יותר קל וקומפקטי מהסלסה. הבעיה שזה יהיה זמין רק באפריל/מאי.
אפשר גם יהיה להזמין סלסה 2023 אם זה רלוונטי מבחינת תאריכים אבל המחיר יהיה שונה. ממליץ קודם לראות ולהתנסות כפי שרשמתי בהודעה הראשונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)