Chicco Goody או טיולון אחר לטיסה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• Chicco Goody או טיולון אחר לטיסה
    אביבה
    26/02/2023

היי
    טסים בקרוב לפריז עם ילדה בת שנה. היות שהטיסה עם קונקשן וגם בפריז ההתניידות במטרו מלווה בהרבה מדרגות רוצים טיולון שיוכל לעלות איתנו למטוס וגם נוכל לקבל אותו בקלות במקרה הצורך

ראיתי את טיולון Chicco Goody - האם יש לך מידע או ביקורת עליו? האם ידוע לך אם מאושר לטיסה?

אם לא אשמח להמלצות נוספות (יש לי אפשרות להשאיל יויו אבל פחות אוהבת את זה שאין שכיבה מלאה)

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא יחסית חדש

קובי סופר
    26/02/2023

שלום אביבה,

הוא יחסית חדש הצ'יקו.
    על פניו הוא נראה טוב וצ'יקו חברה מעולה.
    לגבי התאמה לטיסה, את זה אני לא יודע לומר. אתם צריכם לחפש מידות שלו במצב מקופל, לאחר מכן לבדוק בחברת התעופה את המידה שהם מרשים לטרולי. אם זה נכנס למידה המאושרת אז יאשרו לכם עליה לטיסה.
    אם לא אז עדיף יהיה לחפש משהו אחר תואם למידות.

לגבי יויו, אכן זה אחד מחסרונתיו, גם אין מדרך רגליים מתכוונן (רק בתוספת תשלום), מעקה והגגון קטן. מצד שני הוא נוח לניוד, קל וחזק ויענה היטב לצרכים שלכם בטיול. הייתי ממליץ לרכוש בצרפת כי שם הוא יותר זול אבל כנראה שזה יהיה בעייתי...

יש את מקלארן אטום שדומה ליויו רק עם שכיבה מלאה ומדרך מתכוונן ללא תוספות והוא גם יותר זול. הבעיה שלרוב לא זמין לרכישה ואין מגוון בצבעים.

יש את סילבר קרוס ווינג שלדעתי מעולה, קל, חזק ונוח עם שכיבה מלאה. החיסרון שלו ביחס לצ'יקו הוא ששינוי המצבים עם שרוך ולא לחצן. לדעתי מנגנון יותר מסורבל (גם ביויו ומקלארן זה שרוך). מצד שני זה גורם להם להיות יותר קלים בקילו +.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו