איפה אפשר להתנסות עם פג בוק פלוס?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איפה אפשר להתנסות עם פג בוק פלוס?
    נלי
    27/02/2023

מתלבטת רבות אם זו עגלה שיכולה להתאים לנו.
    שנינו נמוכים יחסית. מחזיקים רכב קטן (ספארק)
    מצד שני מחפשת עגלה איכותית שגם תספק נוחות לילד וגם תשאר לילדים הבאים.
    הייתי שמחה לנסות אותה בחנות כלשהי ולראות אם בכלל נוכל להסתדר איתה.

ראיתי גם הרבה המלצות על הספורט ליין, העגלה נראית אחלה בסהכ אבל תוהה כמה היא תחזיק לאורך שנים בשימוש סביר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבוק לא נפוצה

קובי סופר
    27/02/2023

שלום נלי,

הבוק לא נפוצה עקב דרישה נמוכה.
    אני ממליץ לפנות ליבואן פופיק ולברר מולם היכן ניתן לראות באזור המגורים שלכם. מבחינת רכב, לדעתי לא תהיה בעיה כי יש לה שלדה מאוד צרה, רק 51 ס"מ. למעשה, למרות שיש לה טיולון מרווח יותר מהסיילו, הקיפול שלה קטן יותר.

לגבי סיילו, סה"כ עגלה במחיר לכל כיס שנותנת מקסימום תמורה לעלות הזו. האם תחזיק שנים, קשה לומר, לדעתי בשימוש סביר כן. בעיקר דגמי הסיילו XL ומעלה.
    כמוכן ממליץ מאוד לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו,
    היתרונות הגדולים שלה על הסיילו הם רוחב צר (כמעט כמו הפג), משקל קל רק 8.2. גם הפג וגם הסיילו באזורים של 11 ק"ג. כאשר יש רכב קטן צריך להנדס את ההכנסה ומחזיקים את העגלה מקופלת יותר זמן באוויר ולכן, למשקל הקל יש יתרון עצום לדעתי. בניוד היא עדיפה על שתיהן גם בגלל המשקל הקל וגם בגלל ידית מתארכת וגלגלים איכותיים (רק בסיילו פרו יש גלגלים דומים או בפולד שלדעתי לא מוצלחת. בפג רק בשלדות S יש גלגלים איכותיים בשני מקרים המשקל עולה עם הגלגלים האיכותיים).
    היתרון הכי גדול בבייבי בוס לדעתי זה האחריות שאנחנו מעניקים. בסיילו יש שנה. בפג לדעתי שנתיים. אצלנו 5 וזה רק כי אנו מאמינים במוצר והמטרה שלנו שישרת אתכם ל2-3 ילדים ללא בעיה ובשימוש סביר אני בטוח שכך יהיה ואותו כנ"ל גם אני יכול לומר על הפג.

הבובקט יקרה מרוב דגמי הסיילו אבל לא בהרבה ולדעתי מקבלים תמורה עדיפה בהרבה.
    לגבי פג, בשנתונים ישנים המחירים בדרך כלל מאוד זולים ולכן גם יש תמורה מטורפת לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו