המלצה על עגלת cavoe

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלת cavoe
    לוטם
    04/03/2023

האם עגלת cavoe מומלצת? היא חדשה יחסית בארץ ולכן קשה למצוא עליה המלצות.
    ראיתי אותה בחנות ואהבתי את הקיפול הקל והמשקל בנוסף לגודל הטוב של האמבטיה והגלגלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלת cavoe

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פחות ממליץ

קובי סופר
    05/03/2023

שלום לוטם,

אני פחות ממליץ אבל, אם בדקתם והתנסיתם וראיתם שהיא טובה לכם אז בהחלט אפשר לרכוש אותה.

אני לא ממליץ מכמה סיבות:
    1. היא כבדה, שוקלת 11.5 ק"ג עם הטיולון, זה נחשב למשקל כבד או מעל לממוצע.
    2. הקיפול שלה מסורבל, ממליץ להתנסות בקיפול ופתיחה שלה יחד עם מושב הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה.
    3. היא מיובאת על ידי רשת מסוימת ולכן אין תחרות על המחיר. זו עגלה זהה מאוד לספורטליין פולד שעולה כחצי מחיר עם הבדלים מסוימים כמו בגלגלים. האם זה שווה מחיר כפול? לדעתי לא.

בסך הכללי היא מציעה אמבטיה טובה, מושב טיול טוב, גלגלים גדולים ולכן יכולת ניוד טובה. מצד שני משקל כבד מהממוצע, קיפול גדול יחסית עקב הגלגלים ולדעתי מסורבל אבל, זה משהו שמתרגלים ולומדים בסוף.
    כמו תמיד, אני ממליץ להתנסות פיזית ולבד עם העגלה ללא איש מכירות לצידכם. לשים משקל של 12 ק"ג, לנייד את העגלה בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לתפעל ולהרכיב/לפרק אמבטיה וטיולון, לנסות לקפל לבד ללא טיולון, עם טיולון שהוא פונה אליכם ועם טיולון שהוא פונה לכיוון הנסיעה.
    להרים את העגלה במצב מקופל עם טיולון (אם מתאפשר), לבדוק ברכב.
    כך מקבלים החלטה מושכלת אם המוצר נכון לכם או לא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולמשל

לוטם
    10/03/2023

ואיך ה Q החדשה של ספורטליין לצורך השוואה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד כבדה

קובי סופר
    12/03/2023

שלום לוטם,

הQ מאוד כבדה. צריך לקחת זאת בחשבון! ממליץ לנסות להרים במצב מקופל יחד עם הטיולון.
    באופן כללי הQ יותר נוחה לניוד לדעתי ויותר נוחה לקיפול לכן בהשוואה לCAVOE לדעתי הQ עדיפה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו