מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הבדל בין דגם פולד לסיילו ספורטלייןספיר12/03/2023
שלום
מתלבטת מה לרכוש בין הדגמים האלו.
אשמח לדעת מה ההבדלים בין דגם פולד 2023 לבין סיילו XL 2023
מרגיש לי שהסל שכיבה של הפולד צר משמעותית מדגם Xl אך לפי המפרט הרוחב זהה 41 סמ
איך זה הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האמבטיה של הפולד יותר קטנה
קובי סופר13/03/2023שלום ספיר,
האמבטיה של הפולד יותר קטנה.
לא זוכר את המידות המדויקות אך כשמדדתי פיזית (ואני גם ממליץ לעשות זאת עצמאית) היא הייתה יותר צרה.
לגבי העגלות, הטיולון של הפולד לדעתי יותר מוצלח, עם גב יצוק מפלסטיק, בדגמי 2023 אפילו מתכוונן לגובה, יש לו זווית ישיבה זקופה שאין בדמי הסיילו. הגלגלים יותר איכותיים אבל, לדעתי השלדה פחות מוצלחת.
בגלל שהיא צרה העגלה פחות נוחה בניוד וגם טיפה פחות יציבה.
הקיפול שלה לדעתי מסורבל, בייחוד עם הטיולון כשהוא פונה לכיוון ההורה. הפתיחה עוד יותר מסורבלת. גם בשלב האמבטיה בכל פעם צריך להרים את מתאם האמבטיה לאחר הפתיחה.
אני חושב שמדובר בדגם לא מוצלח ולכן אני נוטה להמליץ על הXL.
הפולד יותר קלה בכמעט 2 ק"ג במשקל, זה משמעותי.
אפשר גם לבדוק את הבייבי בוס שלנו טייגר או בובקט.
מדוע אני ממליץ?
כי בבייבי בוס לא צריך להתפשר ותהנו מכל העולמות.
אמבטיה יותר מרווחת מהפולד. משקל יותר קל מהפולד בדגמי הטייגר והבובקט.
צמיגים יותר איכותיים מהפולד. מושב יצוק מפלסטיק, מנגנון קיפול דומה לסיילו.
בקיצור אם בפולד מתפשרים על קיפול פחות נוח או בסיילו מתפשרים על משקל יותר כבד וגלגלים פחות איכותיים, בבייבי בוס לא מתפשרים על כלום וגם מקבלים משקל יותר קל ו-5 שנות אחריות לעומת שנה.
כמובן, בגלל שאני "משוחד", אני תמיד ממליץ לעשות את הבדיקות באופן פיזי. לנייד את העגלות עם משקל עליהן, לעלות ולרדת מדרגה, לקפל ללא ועם הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה, להרים במצב מקופל אם מתאפשר, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה של מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)