הבדל בין דגם פולד לסיילו ספורטליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הבדל בין דגם פולד לסיילו ספורטליין
    ספיר
    12/03/2023

שלום
    מתלבטת מה לרכוש בין הדגמים האלו.
    אשמח לדעת מה ההבדלים בין דגם פולד 2023 לבין סיילו XL 2023
    מרגיש לי שהסל שכיבה של הפולד צר משמעותית מדגם Xl אך לפי המפרט הרוחב זהה 41 סמ
    איך זה הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האמבטיה של הפולד יותר קטנה

קובי סופר
    13/03/2023

שלום ספיר,

האמבטיה של הפולד יותר קטנה.
    לא זוכר את המידות המדויקות אך כשמדדתי פיזית (ואני גם ממליץ לעשות זאת עצמאית) היא הייתה יותר צרה.

לגבי העגלות, הטיולון של הפולד לדעתי יותר מוצלח, עם גב יצוק מפלסטיק, בדגמי 2023 אפילו מתכוונן לגובה, יש לו זווית ישיבה זקופה שאין בדמי הסיילו. הגלגלים יותר איכותיים אבל, לדעתי השלדה פחות מוצלחת.
    בגלל שהיא צרה העגלה פחות נוחה בניוד וגם טיפה פחות יציבה.
    הקיפול שלה לדעתי מסורבל, בייחוד עם הטיולון כשהוא פונה לכיוון ההורה. הפתיחה עוד יותר מסורבלת. גם בשלב האמבטיה בכל פעם צריך להרים את מתאם האמבטיה לאחר הפתיחה.
    אני חושב שמדובר בדגם לא מוצלח ולכן אני נוטה להמליץ על הXL.
    הפולד יותר קלה בכמעט 2 ק"ג במשקל, זה משמעותי.

אפשר גם לבדוק את הבייבי בוס שלנו טייגר או בובקט.
    מדוע אני ממליץ?
    כי בבייבי בוס לא צריך להתפשר ותהנו מכל העולמות.
    אמבטיה יותר מרווחת מהפולד. משקל יותר קל מהפולד בדגמי הטייגר והבובקט.
    צמיגים יותר איכותיים מהפולד. מושב יצוק מפלסטיק, מנגנון קיפול דומה לסיילו.
    בקיצור אם בפולד מתפשרים על קיפול פחות נוח או בסיילו מתפשרים על משקל יותר כבד וגלגלים פחות איכותיים, בבייבי בוס לא מתפשרים על כלום וגם מקבלים משקל יותר קל ו-5 שנות אחריות לעומת שנה.

כמובן, בגלל שאני "משוחד", אני תמיד ממליץ לעשות את הבדיקות באופן פיזי. לנייד את העגלות עם משקל עליהן, לעלות ולרדת מדרגה, לקפל ללא ועם הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה, להרים במצב מקופל אם מתאפשר, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה של מה נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו