מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצות לכיסא בטיחות וטיולוןמורלי יהודה13/03/2023
שלום קובי,
אשמח לעזרתך, ברצוננו לרכוש כיסא בטיחות שמה שחשוב לי הוא שיהיה בטיחותי, מיועד לאורך שנים, לנסיעות ארוכות. אשמח להמלצה ל2-3 דגמים מהיקר ביותר לזול ביותר.
כמו כן ברצוננו להחליף את הטיולון (הוא מהבן השלישי) שעושה לנו בעיות ושאמח שוב ל3 המלצות, חשוב שתהיה שכיבה לא עם שרוך, שיתאים מגיל 9 חודשים, שיהיה סל אחסון בינוני עד גדול וקיפול קל ונוח, שיהיה עם מעקה קדמי סגור וכמובן בטיחותי. תודה על כל העזרה מורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיסאות הבטיחות המומלצים הם ברייטקס וצ'יקו
קובי סופר14/03/2023שלום מורלי,
כיסאות הבטיחות המומלצים הם ברייטקס וצ'יקו.
בברייטקס זה כל דגמי הקליקטייט. לדעתי הבולווארד הוא המומלץ ביותר אך גם המרתון שזול ממנו מומלץ.
לגבי צ'יקו, דגם נקסטפיט זיפ.
לגבי טיולון, יש את ספורטליין וייפר שעונה טוב לדרישות וג'ואי פרסל שגם עונה טוב לדרישות.
אם יש לכם עגלה דו כיוונית, הייתי ממליץ למשוך איתה עד גיל שנה, יש לכך יתרונות לגבי התינוק.
בשני המקרים, הייתי ממליץ להמתין עם הרכישה עד פסח, אז יהיו המון מבצעים על כיסאות בטיחות, טיולונים ועוד, יתכן וגם הדגמים שרשמתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מורלי יהודה14/03/2023תודה על העזרה וההמלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחני בטיחות וריסוק
נלי15/03/2023שלום קובי,
קודם כל תודה על כל התשובות המפורטות וההתייחסות.
המליצו לנו רבות על הגרקו, אני רואה שהמלצת על הברייטקס
ואכן שוקלתך.
אשמח למצוא הכוונה לתוצאות ולציוני מבחני בטיחות וריסוק שנעשו לכסאות.
תודה רבה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש מבחנים ויש תוצאות
קובי סופר16/03/2023שלום מורלי,
בניגוד להמלצות על עגלות, כיסאות אוכל או הרבה מוצרי תינוקות.
במושבי בטיחות ההמלצה שלי הרבה יותר "קלה".
בעגלות לדוגמא אני צריך לדעת תנאים של הרוכש, אזור מגורים, צרכים, העדפות וכו' ככה אני יכול לנסות להמליץ על דגם או דגמים שהכי קרובים לענות לדרישות.
במושבי בטיחות ההמלצה שלי היא בטיחות, יש מבחנים ויש תוצאות. אני ממליץ על הדגמים שקיבלו את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים משמע, כיסאות הבטיחות הכי בטיחותיים. כל השאר לא רלוונטי לדעתי כי מטרת העל של המוצר היא להגן על התינוק חס וחלילה במקרה של תאונה.
הדגמים שהמלצתי עליהם קיבלו את הדירוגים הכי גבוהים!
דגמי גרקו גם מקבלים דירוגים מעולים אבל ברייטקס וצ'יקו מעליהם.
בחנויות ממליצים על גרקו בגלל שלגרקו יש פחות ביקוש ואז פחות תחרות ולכן לחנות יש יותר רווח.
בברייטקס וצ'יקו אין להם רווחיות טובה ולכן החנויות מעדיפות לחשוב על הכיס שלהן לפני הכל זאת בניגוד אליי שהאינטרס שלי הוא בטיחות התינוקות.
ושוב, זה לא שגרקו זה כזה רע, להפך, זה עדיין הטופ הבטיחותי ואפילו יש לגרקו דגמים שמדורגים כהכי בטיחותיים בכיסאות משולבי בוסטר. אז אם רוצים לרכוש כיסא שיתאים מעתה ובהמשך יוכל להיות בוסטר אז בהחלט גרקו יכול להיות אופציה אבל, אני לא ממליץ על דגמים משולבים:
א. ברוב המקרים אף אחד לא באמת ממשיך עם המוצר גם כבוסטר, אלו כיסאות ענקיים ובוסטרים יותר קטנים.
ב. בהרבה מקרים יש עוד תינוק ואז הכיסא עובר אליו ולגדול רוכשים בוסטר
בקיצור ההמלצה שלי נשארת כפי שהייתה.
בדגמים אמריקאים ניתן לראות את התוצאות באתר קונסיומר ריפורטס. זה אתר בתשלום. זהו גוף חיצוני בלתי תלוי כך שהמבחנים שלהם אמיתיים ואף מחמירים מכל מבחני הריסוק האחרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)