חוות דעת על כסא בטיחות משולב בוסטר 360º בתקן I-Size מבית BabySafe

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על כסא בטיחות משולב בוסטר 360º בתקן I-Size מבית BabySafe
    ליאן
    18/03/2023

משיטוט בפורום ראיתי שאתה לא ממליץ על כיסאות בטיחות של החברה הזאת, אבל ראיתי שפה יש תקן בטיחות, אז רציתי לקרוא את דעתך בנושא.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני פחות ממליץ

קובי סופר
    19/03/2023

שלום ליאן,

אני פחות ממליץ.
    מדובר במוצר סיני שיש לו תקינה ומעבר לזה אין מידע אודות רמת בטיחות המוצר. להמון כיסאות בטיחות יש מבדקים חיצוניים של גופים חיצוניים שנותנים מידע אודות רמת בטיחות המוצר.
    כאשר למוצר כזה אין את המידע אני אישית מראש פוסל ולא ממליץ, כנ"ל אם הייתי צריך לרכוש לילדי, במוצר כזה לא הייתי מושיב אותם. גם אם על פניו זה נראה מוצר מעולה איני יכול להמליץ.
    תקן זה משהו שיחסית קל לקבל, לעבור מבחן חיצוני הרבה יותר מחמיר זה סיפור אחר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת

ליאן
    19/03/2023

מתלבטים בין כסאות של איוונפלו וגרקו (תקציב עד אזור ה1000 ש"ח ויש עכשיו מבצעים).
    יש דגמים מומלצים? (חשוב שכמובן יהיה בטיחותיו נוח לילדה, אבל גם שיהיה קל לחבר ולהעביר מרכב לרכב).
    כמו כן עד איזה גיל/גובה/משקל אתה ממליץ שילדים יהיו עם הפנים נגד כיוון הנסיעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ לחכות טיפה עד פסח

קובי סופר
    20/03/2023

שלום ליאן,

אני ממליץ לחכות טיפה עד פסח. אז יהיו מבצעים רבים על מושבי בטיחות.
    ההמלצה שלי היא צ'יקו נקסטפיט ובמבצעים הוא יורד לאזור מחיר ה-1000.
    בין גרקו לאוונפלו לדעתי גרקו עדיפים, הכל כמובן תלוי בדגם.
    באזור ה-1000 ומטה יש את מיי סייז שהוא מעולה. טיפה מעל יש את הטריו שגם הופך לבוסטר ומקבל דירוגי בטיחות מעולים.
    שוב, לקראת פסח שזה אוטוטו נדע את מה המבצעים חלק מהרשתות כבר עושות מבצעים אבל לקראת פסח וחוה"מ זה ההנחות גדלות.

בבברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו