מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלותקארין ג`ניסון23/03/2023
היי.
אני לפני לידה רביעית ומתלבטת מאד בין הבוגבו בי 6 לבין הסילבר קרוס דגם dune? ?יש לי מעלית יחסית קטנה ועוד ילד בן שנתיים ומחפשת משהו קל יחסית אך איכותי מבחינת נסיעה .שמעתי גם על הנונה . אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי הבי עדיפה
קובי סופר24/03/2023שלום קארין,
לדעתי הבי עדיפה.
מבחינת משקל, שתיהן לא מהקלות אך גם לא כבדות. הן במשקל הממוצע של עגלה שזה בין 10 ל 11 ק"ג לשלדה עם טיולון.
בשתיהן יש אמבטיה לא מוצלחת לדעתי. אמבטיה בד עם מעטפת רכה, גם לא מגינה במיוחד וגם רופפת. בנוסף האמבטיות מאוד קטנות.
מצד שני, הטיולונים מעולים בשני המקרים. מבחינת שילדה, לדעתי זו של הבי עדיפה, היא גם יותר צרה שזה יתרון לכם, יכולת הניוד עדיפה ולכן בינהן אני חושב שהבי עדיפה.
הנונה יותר קלה משתיהן במעט בגלל מושב שעשוי מרשת, יותר נוחה לניוד מהבי אבל הטיולון שלה לדעתי פחות מוצלח. היות והחלק שישמש רוב הזמן הוא הטיולון אני חושב שהבי עדיפה עליה. הנונה מגיעה עם מושב עשוי מרשת לעומת גב יצוק מפלסטיק בבי.
לדעתי הפלסטיק נותן תמיכה עדיפה וגם הוא יותר חזק ואמין.
אני גם ממליץ לבדוק את עגלה בייבי בוס בובקט שלנו.
ראשית, תחסכו לא מעט כסף כי היא זולה משמעותית מכל ה-3.
שנית, אל תתנו למחיר הזול להטעות אתכם כי תקבלו מוצר עדיף על פני כל ה-3.
האמבטיה יותר גדולה ומרווחת ויצוקה מפלסטיק ולכן יותר מגינה ואטומה מעולה לזיהום אוויר של רכבים.
הטיולון יצוק מפלסטיק. השלדה צרה ויכולת הניוד מעולה כמו בנונה ולדעתי גם עדיפה על הנונה בגלל יתרון משמעותי אחד, היא קלה מאוד רק 8.2 ק"ג לשלדה וטיולון זה כמעט 2 ק"ג פחות מהנונה וכמעט 3 פחות מסילבר קרוס והבי!
יש 5 שנות אחריות, מבחר צבעים מטורף והגגונים מצלים יותר משאר הדגמים שצוינו. כל הבדים 100% ניתנים להסרה לכביסה.
המשקל הקל לא מגיע עקב קיצוץ דברים בעגלה (כמו בנונה לדוגמא מושב מרשת) אלא בזכות שלדה יותר איכותית. השלדה עשויה מאלומיניום תעופתי שהוא גם יותר קל וגם יותר חזק לכן מקבלים כאן את התמורה הכי טובה לכסף לדעתי.
נכון, זו עגלה שאני משווק אז אני משוחד ולכן, אני ממליץ לגשת לחנויות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה שאתם שוקלים לרכוש, לטייל עם העגלות בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, לנסות לקפל יחד עם הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה, להרים במצב מקופל אם מתאפשר, לבדוק ברכב. כך תקבלו החלטה מושכלת של מה עדיף לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)