איזה כיסא בטיחות לקנות?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזה כיסא בטיחות לקנות?
    לוטם
    24/03/2023

היי, רציתי להתייעץ לגבי כיסא בטיחות מגיל לידה
    מה שחשוב לי זה הבטיחות בלבד..כן מעדיפה שיהיה כיסא 360.
    לפי הבנתי I spin 360 של ג'ואי קיבל את הציון הגבוה ביותר בקטגוריה ואשמח לשמוע את דעתך בנושא ואם יש המלצה נוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה כיסא בטיחות לקנות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא ממליץ לרכוש גימיק

קובי סופר
    24/03/2023

שלום לוטם,

אני לא ממליץ לרכוש גימיק. בסופו של יום אנחנו רוכשים בראש ובראשונה מושב בטיחות בדגש על בטיחות!
    לדעתי הדבר הראשון והכי חשוב הוא בטיחות.
    זה נכון שיש כיסאות 360 שמקבלים דירוגים גבוהים אבל יש כאלו שמקבלים דירוגים עוד יותר גבוהים והם אינם מסתובבים.
    לו הייתי צריך לרכוש כיסא כיום לילדי
    זה היה ברייטקס קליטייט או בולווארד או מרתון.
    או
    צ'יקו נקסטפיט לו הייתי צריך לרכוש מגיל לידה.
    הדגמים האלו קיבלו את הדירוגים הכי גבוהים בארה"ב כאשר לדעתי הבדיקות שנערכות על ידי הקונסיומר ריפורטרס הם המחימורת ביותר. בנוסף המושבים מתאמים עד משקל גבוה יותר עם רצועות לעומת התקינה האירופאית.
    בנוסף, מבחני ריסוק נערכים בתנאי מעבדה במהירויות נמוכות, בסוף יש את מבחן המציאות. במעקבים שלי אחרי מקרים בארץ ובעולם ראיתי איך המושבים שרשמתי הוציאו תינוקות ללא שריטה גם לאחר תאונות קשות ביותר בהם המבוגרים שנסעו ספגו נזקים משמעותיים.

אם בכל זאת רוצים ללכת על הגימיק של המסתובב אז בהחלט ג'ואי כיום הוא המוביל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו