מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- אבודים בבחירת עגלות לראשונהאלי27/03/2023
אנחנו כבר איבדנו את עצמנו מרוב בחירה,
הכל נראה נפלא ואיכותי אבל לא יודעים מה לבחור..
הלכנו לבדוק SILVER-CROSS SURF3 וזה היה נראה נפלא אבל גדול. בנוסף זה לא נראה כזה מוכר ברחובות או למכירה כמו שאר העגלות(בוגבו וכד' שנמצא בכל מקום)
מצד שני כל העגלות הקטנות יותר עם גלגלים ממש קטנים וחשוב לנו שלא יהיה כ"כ קטן..
הלכנו לחנות והתסכלנו על כל המותגים שיש ובאמת לא ידענו מה לבחור..
לידה מתקרבת וכרגע יש לנו רק את הסלקל דונה כי אנחנו חייבים את זה כי גרים בירושלים ואין חניה אז חייב להיות דינמי וקל.
עזרההההה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי ממליץ להחליף את הדונה
קובי סופר27/03/2023שלום אלי,
בתור התחלה הייתי ממליץ להחליף את הדונה.
נכון, זה סופר נוח להורה אבל בסופו של יום זה מוצר בטיחותי.
בשוק יש סלקלים עם דירוגי בטיחות עדיפים.
בנוסף, שהייה ארוכה בסלקל של התינוק אינה בריאה ואף עלולה לסכן את בריאותו.
לגבי עגלות, הסרף רחוקה מלענות לדרישות.
בוגבו נמצאת בכל מקום בגלל יחסי ציבור טובים אבל בסופו של יום גם המוצר טוב רק שלדעתי לא מצדיק את המחיר הגבוה.
לגבי המלצה, אפשר לבדוק את בייבי בוס בובקט שלנו, לדעתי מושלמת לירושלים וזו גם הסיבה שהיא אחת העגלות הכי נמכרות בירושלים.
ראשית היא קלה רק 8.2 ק"ג לשלדה וטיולון. הקיפול קל ביד אחת ואפשר יחד עם הטיולון. היא די קטנה לאחר הקיפול.
היא נוחה לניוד בזכות משקלה הקל וגלגלים איכותיים. בנוסף היא צרה כך שתעבור בקלות במקומות צפופים.
יש 5 שנות אחריות ומבחר מטורף של צבעים.
אני כמובן "משוחד" כמשווק שלה אבל לדעתי אם תעשו מבחן שלה מול בוגבו שעולה כמעט 2000 ש"ח יותר תבינו לבד כי זה מה שאני שומע מלקוחות, "התבלבלתם במחיר המוצר שלכם צריך להיות 2000 ש"ח יותר"
אם בכל זאת בוגבו אז הבי 6 תענה די טוב לדרישות, כמו הבובקט היא צרה, שוקלת 10 וחצי ק"ג שזה סביר. הקיפול יחסית נוח אך דורש 2 ידיים. הפתיחה לאחר קיפול מסורבלת ודורשת תרגול רק שלא ניתן לעשות זאת עם תינוק על היוד כפי שניתן בבובקט.
אפשר גם לבדוק את מאמאס אנד פאפאס סטארדה, אינגלזינה אלקטה וסייבקס מיוס למי שאוהב עיצוב ומותגים.
ההמלצה שלי לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה ולנייד בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לנסות לקפל עם הטיולון פעם שפונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. לנסות להרים אם מתאפשר יחד עם הטיולון, לבדוק ברכב וכך תראו מה נכון ונוח לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

