אבודים בבחירת עגלות לראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אבודים בבחירת עגלות לראשונה
    אלי
    27/03/2023

אנחנו כבר איבדנו את עצמנו מרוב בחירה,
    הכל נראה נפלא ואיכותי אבל לא יודעים מה לבחור..
    הלכנו לבדוק SILVER-CROSS SURF3 וזה היה נראה נפלא אבל גדול. בנוסף זה לא נראה כזה מוכר ברחובות או למכירה כמו שאר העגלות(בוגבו וכד' שנמצא בכל מקום)
    מצד שני כל העגלות הקטנות יותר עם גלגלים ממש קטנים וחשוב לנו שלא יהיה כ"כ קטן..
    הלכנו לחנות והתסכלנו על כל המותגים שיש ובאמת לא ידענו מה לבחור..
    לידה מתקרבת וכרגע יש לנו רק את הסלקל דונה כי אנחנו חייבים את זה כי גרים בירושלים ואין חניה אז חייב להיות דינמי וקל.
    עזרההההה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי ממליץ להחליף את הדונה

קובי סופר
    27/03/2023

שלום אלי,

בתור התחלה הייתי ממליץ להחליף את הדונה.
    נכון, זה סופר נוח להורה אבל בסופו של יום זה מוצר בטיחותי.
    בשוק יש סלקלים עם דירוגי בטיחות עדיפים.
    בנוסף, שהייה ארוכה בסלקל של התינוק אינה בריאה ואף עלולה לסכן את בריאותו.

לגבי עגלות, הסרף רחוקה מלענות לדרישות.
    בוגבו נמצאת בכל מקום בגלל יחסי ציבור טובים אבל בסופו של יום גם המוצר טוב רק שלדעתי לא מצדיק את המחיר הגבוה.

לגבי המלצה, אפשר לבדוק את בייבי בוס בובקט שלנו, לדעתי מושלמת לירושלים וזו גם הסיבה שהיא אחת העגלות הכי נמכרות בירושלים.
    ראשית היא קלה רק 8.2 ק"ג לשלדה וטיולון. הקיפול קל ביד אחת ואפשר יחד עם הטיולון. היא די קטנה לאחר הקיפול.
    היא נוחה לניוד בזכות משקלה הקל וגלגלים איכותיים. בנוסף היא צרה כך שתעבור בקלות במקומות צפופים.
    יש 5 שנות אחריות ומבחר מטורף של צבעים.
    אני כמובן "משוחד" כמשווק שלה אבל לדעתי אם תעשו מבחן שלה מול בוגבו שעולה כמעט 2000 ש"ח יותר תבינו לבד כי זה מה שאני שומע מלקוחות, "התבלבלתם במחיר המוצר שלכם צריך להיות 2000 ש"ח יותר"

אם בכל זאת בוגבו אז הבי 6 תענה די טוב לדרישות, כמו הבובקט היא צרה, שוקלת 10 וחצי ק"ג שזה סביר. הקיפול יחסית נוח אך דורש 2 ידיים. הפתיחה לאחר קיפול מסורבלת ודורשת תרגול רק שלא ניתן לעשות זאת עם תינוק על היוד כפי שניתן בבובקט.

אפשר גם לבדוק את מאמאס אנד פאפאס סטארדה, אינגלזינה אלקטה וסייבקס מיוס למי שאוהב עיצוב ומותגים.

ההמלצה שלי לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה ולנייד בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לנסות לקפל עם הטיולון פעם שפונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. לנסות להרים אם מתאפשר יחד עם הטיולון, לבדוק ברכב וכך תראו מה נכון ונוח לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו