מעבר מכיסא בטיחות לבוסטר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מעבר מכיסא בטיחות לבוסטר
    עידית אלמה
    30/03/2023

שלום קובי,
    הבת שלי עוד כחודשיים בעז"ה תהיה בת 3. היא שוקלת כ11- 12 קילו להערכתי (רזה מהממוצע).
    הבנתי שמגיל 3 ניתן לעבור לבוסטר, אך האם יש גם עניין של משקל מסויים שממנו ניתן לעבור? קראתי דעות שונות ואשמח אם תוכל לעשות לי סדר בכך.
    כמו כן, אשמח לבוסטר מומלץ בתקציב נמוך יחסית שמתאים לגיל שלה.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר מכיסא בטיחות לבוסטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש גם עניין של משקל

קובי סופר
    01/04/2023

שלום עידית,

יש גם עניין של משקל. החוק דורש דרישת מינימום גיל 3 ומשקל 15 ק"ג. חייב ששני התנאים יתקיימו.
    אני ממליץ לא ללכת לפי דרישת המינימום של החוק ולמשוך עם הכיסא ככל שניתן אפילו עד גיל 6-7 שנים כי זה הרבה יותר בטוח עבור הילדים.
    אם אין ברירה וצריך להעביר את הכיסא הלאה, אני ממליץ לרכוש בוסטר רצועות.
    מה שכן, אני בראש ובראשונה ממליץ על מוצר בטוח ולצערי ככל שיורדים במחיר רמת הבטיחות יורדת אז זה לשיקולכם! היות ומוצרים אלו משרתים ללא מעט שנים, אני ממליץ להסתכל על חלוקת המחיר פר יום ואז תראו שהתשלום הוא מזערי.

הכי מומלץ והכי יקר לצערי הוא ברייטקס גרואו ווית' יו.
    במחיר יותר נמוך יש את גרקו נאוטילוס סנאגלוק ומעט מתחת יש את גרקו טרנזישיין סנאגלוק. עכשיו זו תקופת מבצעים ואולי יהיה שווה לרכוש כעת.
    אם יורדים עוד במחיר אז אוונפלו מאסטרו או צ'ייס יהיו מעולים ויחסית לא יקרים. הם פחות טובים לדעתי מהשלושה שרשמתי אבל אם יש עניין של תקציב זו האופציה הזולה והטובה ביותר.
    פחות בתקציב זה כבר לרדת ממש ברמת הבטיחות ואני פחות ממליץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו