מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת עגלת תינוק מגיל לידה לתינוק ראשוןעומר31/03/2023
היי קובי , מתלבטים בין 2 עגלות הבי 6 וציקו מיסה החדשה
עיקר הצרכים שלנו הן עגלה שתישמש ליותר מתינוק ותישאר ליותר שנים , ניוד קל וטיילון/סל שכיבה נוח לתינוק.
איזה עגלה יותר מומלצת? מה יתרונות וחסרונות של כל אחת? נוחות התינוק? האם ממליץ על עגלה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציקו
עומר31/03/2023אם אפשר גם יתרונות וחסרונות ציקו דגם וואן4אבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצ'יקו חדשה
קובי סופר01/04/2023שלום עומר,
הצ'יקו חדשה כך שקשה לי עדיין להמליץ. אי אפשר לדעת מה יהיה במבחן הזמן, הבי מצד שני הוכיחה אמינות, כושר שרידות ולא מעט הורים מרוצים.
הצ'יקו נראית טוב אבל לדעתי יקרה מאוד רק בגלל שהיא נמכרת בלעדית ברשת אחת.
היא מציעה אמבטיה יותר טובה משל הבי וגם גלגלים יותר גדולים שזה יכולת ניוד עדיפה. מצד שני הבי יותר צרה שזה יתרון במקומות צרים וצפופים.
אני ממליץ לשים משקל של 12 ק"ג בתוך כל אחת מהעגלות, לנייד בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה. לאחר מכן לנסות לקפל כל אחת עם המושב פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. לאחר מכן לנסות לפתוח. לנסות להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב. כך תראו מה נכון לכם.
הייתי ממליץ לעשות את אותה בדיקה גם על עגלות בייבי בוס שלנו. בובקט 2 שמאוד דומה לבי רק קלה ממנה משמעותית ויש לה אמבטיה יותר טובה וגם זולה משמעותית יכול להיות אופציה טובה.
לגבי וואן פור אבר זה דגם שיחסית כשל באירופה תחת מותג רקארו שצ'יקו רכשו. לדעתי פחות מוצלחת מכל הדגמים המוציינים בהודעה שלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)