טיולון לתינוקת גבוה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון לתינוקת גבוה
    אלכס
    11/04/2023

אני מחפשת טיולון לתינוקת בת 10 חודשים
    שיהיה קל במשקל וקל לקיפול אך עם משענת גב יחסית גבוה סביבות ה 1000-1500₪
    נכון לכרגע יש לנו את הספורט ליין pro xxl ובשלב האמבטיה העגלה עשתה את העבודה מצויין אך כשעברנו לטיולון הבנתי שהוא לא נוח במיוחד, כשהילדה בשכיבה בטיולון ואני רוצה להוריד את הגגון אז הוא ממש באזור המצח אין לה מקום שם בגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לתינוקת גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיולונים יותר פשוטים מטיולוני עגלות

קובי סופר
    11/04/2023

שלום אלכס,

ראשית, אני ממליץ למשוך עם מושב העגלה עד גיל שנה כאשר התינוקת מולכם. יש לכך יתרונות רבים.
    שנית, טיולונים יותר פשוטים מטיולוני עגלות. הם יותר צרים וקצרים, גגונים יותר קטנים ועוד. אני ממליץ להתנסות בהם פיזית בחנות עם התינוקת לפני הרכישה.
    לגבי המלצות, לתקציב אני ממליץ לבדוק את פג פרגו סלפי שכרגע במבצעים. סילבר קרוס ווינג.
    קצת מעל יש את יויו ובוגבו שבעיקר משלמים על המותג אבל הם גם טיולונים טובים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו

אלכס
    15/04/2023

יש לך איזה דגם להמליץ לי שבגובה של המשענת מושב היא כמו בבוגבו בטרפלאיי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שקשה לי כי צריך למדוד

קובי סופר
    15/04/2023

שלום אלכס,

האמת שקשה לי כי צריך למדוד. אני לא מכיר את הנתונים האלו בע"פ וצריך לחפור ברשת או למדוד פיזית. לדעתי חפירה ברשת לא תניב הרבה כי רוב החברות לא מציינות נתון זה.
    לדעתי הפתרון זה לגשת לחנות, לראות כמה דגמים ולמדוד. אם אפשר ללכת עם התינוק ולבדוק איתו זה תמיד עדיף לדעתי. אפשר גם לבדוק עם מעיל עבה, זה יתן מדד של ילד גדול יותר ואיך זה ירגיש בעוד כשנה שהתינוק יגדל.
    כיום התקן החדש הגדיל את טווח השימוש בעגלות וטיולונים ולכן היצרנים מייצרים את המושבים ארוכים יותר ומעט יותר רחבים כדי לעמוד בתקינה החדשה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו