טיולון איזי אס טוויסט 2

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון איזי אס טוויסט 2
    מור
    13/04/2023

היי,
    אני מחפשת לקנות טיולון עם שכיבה מלאה מגיל לידה, ולכן כמובן שחשוב שהטיולון יהיה דו כיווני.
    אמבטיות בד"כ לא משמשות אותי הרבה זמן מפאת גודל הילד אך אני עדיין מתלבטת.
    מה דעתך על הטיולון שבנושא? של סייבקס.

בנוסף, ראיתי שיש אפשרות לרכוש "אמבטיה רכה" המתחברת לטיולון הנ"ל בסכום של 350 שח (צריך להוסיף גם מתאמים), האם אתה ממליץ עליה? או שלדעתך במידה ואני אחליט לרכוש גם את האמבטיה הרכה, אולי עדיף כבר לרכוש את הבליוס s? מה דעתך על עגלה זו? היום היא במבצע של 1990 כולל טיולון וסל קל aton b2.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון איזי אס טוויסט 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסייבקס יותר טיולון

קובי סופר
    14/04/2023

שלום מור,

הסייבקס יותר טיולון אם הכוונה לאיזי S פלוס טוויסט.
    הוא עונה היטב לדרישות בגלל שזה יותר טיולון מעגלה כלומר, יותר פרקטי, קל ונוח להורה וקומפקטי.
    מצד שני הוא מתפשר על נוחות התינוק כלומר, אם את מציינת שהתינוק גדול והאמבטיה נעשית קטנה במהירות, הטיולון צר ולכן לדעתי פחות נוח לתינוקות גדולים, בטח שבחורף עם מעיל.
    האמבטיה שלו תעשה את העבודה לחודשים הראשונים ולכן אפשר לשקול לקחת איתה כי היא תהיה יותר נוחה לתינוק בן יומו מאשר הטיולון.
    אפשר לבדוק את הבייבי בוס יגואר שלנו שדומה אבל היא נמכרת רק עם אמבטיה והרבה יותר יקרה (כ-1000 ש"ח יותר). אבל מקבלים עגלה עם אמבטיה רצינית, טיולון מרווח והארוך ביותר בשוק. יכולת ניוד עדיפה, הרבה יותר נוחה לקיפול ועוד.

הבליוס סגנון אחר לגמרי. עגלה גדולה, כבדה ומסורבלת. גם קשה לקיפול. לדעתי עגלה פחות מוצלחת והמצבע מעיד על המוצר, הוא פחות נמכר במחיר רגיל והדרך למכור היא המחיר.
    זו דעתי לפחות. ממליץ מאוד להתנסות עם כל העגלות לפני הרכישה. לשים משקל של תינוק בתוכן, לנייד בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לנסות לתפעל, לקפל, להרים במצב מקופל, לבדוק ברכב ואז לקבל החלטה של מה נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

מור
    16/04/2023

יש לך המלצה על טיולון אחר? עם שכיבה מלאה החל מגיל לידה. רצוי וכדאי דו כיווני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שאין הרבה אופציות

קובי סופר
    16/04/2023

שלום מור,

האמת שאין הרבה אופציות.
    כמעט כל הטיולונים הם חד כיווניים.
    האופציה היחידה היא לרכוש עגלה עם אמבטיה או, לרכוש רק את חלק הטיולון של עגלות אמבטיה, זו אופציה שלא תמיד אפשרית מכיוון שהרוב נמכר רק עם אמבטיה, אם זה אפשרי אז זה יוצא הרבה יותר יקר מטיולון רגיל.
    הסייבקס שרשמת היא האופציה הכי טובה לדעתי אם מוותרים על עגלת אמבטיה.

אם תרשמי לי תקציב אולי אוכל לכוון לעגלות עם אמבטיה שיתנו מענה טוב בהתאם לתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו