עגלה קלה לבניין בלי מעלית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה קלה לבניין בלי מעלית
    נעה
    16/04/2023

אני לקראת לידה ראשונה ומחפשת עגלה מגיל לידה. אנחנו גרים בקומה ראשונה בלי מעלית ובלי אפשרות לאכסן את העגלה למטה ומאד חשובה לי עגלה קלה. בדקנו את היויו, בייבי ג'וגר סיטי תור 2 ואת הסייבקס מיוז ומשלושתן הבייבי ג'וגר נראתה לי הכי מוצלחת. מה דעתך? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה קלה לבניין בלי מעלית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לקחת מספר דברים בחשבון

קובי סופר
    17/04/2023

שלום נעה,

לפני שרוכשים עגלה קלה צריך לקחת מספר דברים בחשבון:
    1. כדי להגיע למשקל קל היצרנים מקצצים בדברים. לעיתים זניחים ולעיתים חשובים.
    2. עגלות קלות פחות יציבות זה אומר שאתם צריכים להקפיד לא להעמיס על ידית העגלה משקל. הדרך הכי טובה לדעת זה לחשב את משקל השלדה והטיולון או אמבטיה, משקל התינוק וכך אפשר לדעת כמה להעמיס. באופן כללי אסור בכלל להעמיס או לתלות דבר על הידית. מכוני התקנים אוסרים על כך וכך גם היצרנים. יחד עם זאת בסוף כולם תולים ולכן חשוב להקפיד לעשות כפי שרשמתי.
    3. עגלות קלות יותר עדינות. באופן כללי אסור לעלות מדרגות עם אף עגלה כלומר, צריך לעלות במצב מקופל. מה שקורה בפועל, הרוב המוחלט בשלב כלשהו ולעיתים מראש פשוט עולים עם התינוק במדרגות כאשר העגלה פתוחה. הדבר מוביל לשחיקה עד מצב של שבר בעגלה ואפילו קריסה מוחלטת. ככל שהעגלות יותר קלות כך הן יותר פגיעות וחשופות לנזק.

לגבי העגלות:
    את היויו אני פוסל מראש. כדי להגיע למשקל קל המושב שלה חד כיווני, ללא מדרך רגליים (אפשר להוסיף), ללא מעקה, גגון קטן, שינוי מצבים עם שרוך, גלגלים קטנים, ידית לא מתכווננת וכו'. זו דוגמא מעולה לאיך אפשר לקצץ בהמון דברים כדי להגיע למשקל קל.
    אני פוסל מראש רק בשל העובדה שהמושב שלה חד כיווני. יש מחקרים שמראים שיש המון יתרונות לכך שתינוקות מול ההורה עד גיל שנה פלוס.
    אי לכך אני לא ממליץ על היויו כעגלה. אולי כטיולון בגיל שנה +.

לגבי ג'וגר סיטי תור 2. אני פוסל מאותה סיבה של היויו, המושב חד כיווני.

לגבי סייבקס, לדעתי הכי אידאלית מה-3 רק בשל העובדה שהמושב דו כיווני. היא הכבדה מה-3 בשל כך אך כמו שציינתי יש יתרונות רבים שאני לא הייתי מוותר עליהם בזכות המושב הדו כיווני.
    היא יחסית קלה כי המושב שלה עשוי מרשת. הידית שלה לא מתארכת, זה יקשה בעליה של מדגות או מדרכות גבוהות כאשר העגלה פתוחה עם תינוק בתוכה.

אני ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו.
    היא שוקלת 8.2 ק"ג לשלדה וטיולון זה כמעט 2 ק"ג פחות מהסייבקס וכ-2 ק"ג יותר מיויו או סיטי תור 2.
    מה שמקבלים ב-2 ק"ג יותר זה מושב דו כיווני, מושב יצוק מפלסטיק שלדעתי זה עדיף על מה שיש בסייבקס, ידית מתארכת, האמבטיה והטיולון יותר מרווחים מהיויו/סיטי תור, גגונים יותר גדולים, גלגלים יותר גדולים מכל שלושת העגלות + מחומר יותר איכותי.
    היתרון בעגלות שלנו שכל הניסיון שלי מוטמע בהן והדרך לעשות אותן קלות היא לא על ידי קיצוץ דברים בעגלה אלא להפך, החומר גלם של השלדה יותר איכותי, השלדה עשויה מאלומיניום תעופתי ולכן מקבלים שלדה יותר קלה וגם יותר חזקה! אנחנו היחידים שנותנים 5 שנות אחריות.
    המחיר יותר זול מסייבקס ובאזור המחיר של יויו עם אמבטיה.

לסיום דבר שאני ממליץ תמיד לכולם, לא להסתמך על ההמלצה שלי או של החנויות!
    לשים בכל עגלה משקל של 12 ק"ג לנייד את העגלות בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה, לנסות לקפל לבד עם המושב, אם זה מושב דו כיווני אז פעם שהוא פונה אליכם ופעם שהוא פונה לכיוון הנסיעה. אם מתאפשר להרים את העגלות במצב מקופל יחד עם הטיולון ולסיום לבדוק ברכב איך העגלה נכנסת במצב מקופל יחד עם הטיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו