המלצה לסלקל בנוסף לכסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לסלקל בנוסף לכסא בטיחות
    אסף
    18/04/2023

שלום קובי,
    אשמח להמלצה על סלקל פשוט וזול אך גם מספיק טוב לגיל 0.
    כסא בטיחות כבר נרכש (בולוורד) , אך רוצה גם אופציה של סלקל לימים הראשונים (נראה לי שבימים הראשונים סלקל יותר נוח ברכב בגלל הזוית?) וגם בשביל אופציה יותר קלה לניוד במקרים מסוימים, כלומר הוא ישמש לעיתים די רחוקות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לקחת בחשבון שזול = פחות בטיחותי

קובי סופר
    19/04/2023

שלום אסף,

צריך לקחת בחשבון שזול = פחות בטיחותי.
    כמוכן צריך לדעת תקציב. יש כאלו שזול בשבילהם זה 200 ש"ח ויש כאלו שזה 600-800 ש"ח.
    בנוסף, האם רוצים שזה יתחבר לעגלה? אם כן צריך לדעת את דגם העגלה.

אם מוכנים לוותר על חיבור לעגלה ומוכנים להשקיע באזור ה-800 ש"ח לדעתי צ'יקו קייפיט 30 הוא הסלקל עם התמורה למחיר הכי טובה בפער על המתחרים.
    בטיחותית הוא דורג במקום הראשון בקונסיומר ריפורטס עם דירוג בטיחותי מדהים. הוא כבר נמכר מעל ל-10 (עוד מעט 2 עשורים) ובמשך כל הזמן הזה תמיד מוביל בטיחותית.
    במחיר שלו מקבלים בסיס לרכב, בדרך כלל סלקלים טובים הם באוזרים של 600 ש"ח ובסיס עולה עוד כ-600 ש"ח. בצ'יקו הוא מגיע כלול במחיר כך שלדעתי התמורה לכסף מטורפת.
    הוא גם הכי נוח לתינוקות לדעתי וזה גם מניסיון אישי כי הילדים שלי היו בסלקל הזה.
    יש לו רק חיסרון גדול אחד, הוא לא מתחבר לאף עגלה.
    עוד חיסרון קטן, לא ניתן לחברו ללא בסיס. זה אומר שאם צריך לנסיעה במונית, רכב אחר, סבא/סבתא וכו', צריך להעביר את הבסיס. לנוסעים במוניות זה חיסרון עצום כי אז גם צריך להיסחב עם הבסיס לאורך הטיול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אסף
    19/04/2023

תודה על המענה.
    תקציב שהתכווונתי להשקיע נע סביב 500. אין לי בעיה להשקיע קצת יותר אבל בגלל שהשימוש בו יהיה מאוד מינורי אני לא בטוח שזה נכון.
    יש לי פריאם 4. יהיה נחמד אם יהיה אפשר לחבר את הסלקל אם כי לא מאוד משמעותי. להבנתי סלקלים של סייבקס מתחברים לעגלה ללא צורך בתוספת מתאמים נכון?. מה דעתך על aton b2? (ללא בסיס)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האטון מתחבר

קובי סופר
    19/04/2023

שלום אסף,

האטון מתחבר, לא צריך מתאמים בדגם 4, זה מתחבר על המתאמים של האמבטיה.
    בטיחותית הוא ברמה גבוהה גם ללא בסיס. החיסרון ברכישה ללא בסיס שצריך להתקין ולפרק כל פעם מחדש.
    1. זה יותר מסורבל ודורש זמן, בחורף גשום או בחמסין זה פחות נעים לעמוד מחוץ לרכב ולהתקין/לפרק. זה לוקח חצי דקה / דקה תלוי בניסיון לעומת פחות מ-10 שניות כשיש בסיס.
    2. זה יכול להוביל לטעויות אנוש בהתקנה ואז רמת הבטיחות של המוצר יורדת לרמה הכי נמוכה.
    חייבים לעבור הדרכה ולדעת איך להתקין באופן מושלם.
    זה לא משנה אם השימוש יהיה מינורי, אי אפשר לדעת מתי יקרה משהו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה רבה!

אסף
    19/04/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו