מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לקיבוץ התלבטותסיון19/04/2023
היי קובי,
עגלה לילד ראשון, ראינו את הפוקס 5 החדשה של בוגבו שמותאמת לתנאי קיבוץ, האם שווה את המחיר?
על איזה עגלות אתה ממליץ שיהיו בטיחותיות, נוחות ומתקפלות בקלות?
כמו כן, ראיתי שבחלק מהטיולונים בעגלות אין מגרעת לרגליים של הילד וזה אלמנט שחשוב לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני פחות ממליץ על הפוקס
קובי סופר19/04/2023שלום סיוון,
מבחינת יכולת ניוד הפוקס מושלמת לצרכים שלכם וגם יש לה אמבטיה מרווחת שזה מעולה.
החיסרון הגדול בעניי הוא הטיולון ולכן אני פחות ממליץ על הפוקס.
1. אין למושב שכיבה שטוחה
2. הקיפול יחד עם הטיולון יחסית מסורבל ולכן עדיף לפרק כך שבכל אופן עניין הקיפול מסורבל.
אפשר לבדוק את פג פרגו בוק, קצת מיושנת אבל תתאים מעולה לדרישות, פחות נוחה לניוד מהפוקס אבל הטיולון שלה עדיף לדעתי והקיפול הרבה יותר נוח וקומפקטי מהפוקס.
אינגלזינה אפיטיקה דומה לבוק בהרבה דברים ולכן שווה בדיקה לדעתי.
אייביסי דיזיין סלסה לצערי כרגע לא משווקת אבל ניתן למצוא יחידות אחרונות שלה במחיר ממש זול והתמורה תהיה מדהימה כי גם בניוד היא די דומה לפוקס ויש לה קפיצים עדיפים, לטיולון שכיבה מלאה וניתן לקפל יחד איתו די בנוחות.
צריך להתפשר על הצבע אך כמו שציינתי המחיר בהתאם.
בכל הדגמים שציינתי יש מדרך מתכוונן. בפוקס אין בגלל מבנה הטיולון.
אני ממליץ לגשת לחנויות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד אותן, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם את העגלות יחד עם הטיולון ואז לקבל החלטה של מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
סיון19/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטייגר או סלסה
סיון19/04/2023היי קובי,
האם היית ממליץ גם על הטייגר מבחינת תנאי שטח בקיבוץ, קיפול, טיולון נוח עם מדרך רגליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לכל אחת יתרונות/חסרונות שונים
קובי סופר20/04/2023שלום סיוון,
לכל אחת יתרונות/חסרונות שונים.
הסלסה מגיע עם גלגלים וקפיצים יותר גדולים = יתרון בדרך משובשת. היא גם יותר מרווחת לתינוק, בעיקר באמבטיה.
מצד שני, היא הרבה יותר כבדה (כמעט 5 ק"ג יותר לשלדה וטיולון)! זה משמעותי. זה יורגש בכל הכנסה/הוצאה מהרכב ואם צריך להרים במדרגות זה יהיה עוד יותר מורגש.
כמוכן, היא יותר גדולה בקיפול, מעבר לזה שזה תופס יותר מקום ברכב זה אומר שצריך להחזיק אותה יותר זמן בזמן ההכנסה לרכב.
הטייגר לדעתי העגלה המושלמת. היא פיתוח שלנו וכל המטרה מאחוריה הייתה לייצר מוצר שיודע להתנייד מעולה בכל דרך, שיהיה נוח לתינוק ועדיין הכי נוח ופרקטי להורה.
אני תמיד רושם שכדי לעשות מוצר קל צריך לצמצם דברים וגם בטייגר צימצמנו אבל זה במינימום כי עדיין האמבטיה מרווחת רק 3 ס"מ פחות מהסלסה והטיולון כמעט באותו הגודל רק ס"מ פחות.
הגלגלים מחומר איכותי ויש קפיצים גדולים לכל גלגל בנפרד וכל אלו + המשקל הקל יוצרים יכולת ניוד מעולה בכל דרך.
המשקל הקל מגיע בזכות השקעה בחומרי גלם יותר איכותיים וזה בעיקר בשלדה שבנויה מאלומיניום תעופתי. זה מקזז כ-30% ממשקל המוצר וגם מדובר בשלדה יותר חזקה ולכן אנו גם נותנים לה 5 שנות אחריות.
הקיפול הוא אחד הקלים בעולם ולאחר הקיפול היא כמעט חצי מהגודל של הסלסה. בניוד אפשר להתנייד בכל דרך, יש לנו לקוחות שגרים בקנדה ומתניידים בתנאי שלג.
מדרך הרגליים נוח וגם הטיולון ארוך והוא בתקינה החדשה עד 22 ק"ג.
אפשר להיכנס לדף האינסטגרם שלנו. יש קטגוריה "לקוחות ממליצים" שם אפשר לקרוא חוות דעת שמשתמשים שלחו לי במדיות השונות.
בסופו של יום אני המשווק גם המשווק של אייביסי דיזיין וגם של בייבי בוס. משני העגלות ההורים מרוצים אבל עם הטייגר הם נשארים לטווח שימוש ארוך יותר. מניסיוני בעגלות גדולות וכבדות (כל עגלה מעל 11 ק"ג), רוב ההורים בישראל (בחו"ל זה לא קורה) מתייאשים ועוברים בשלב מוקדם מידי לטיולון.
בעגלות כמו טייגר המעבר בשלבים יותר מאוחרים ויש כאלו שנשארים ללא מעבר לטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)