מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטת לגבי טיולון קל ויפהאפי21/04/2023
הי תינוקת בת חצי שנה. מעוניינת לקנות טיולון קל, קומפקטי יחסית, מעוצב יפה, מתקפל בקלות, עם סל אחסון גדול שיישאר איתנו עד גיל 3-4, ולכן מוכנים להשקיע. אם פונה לשני הכיוונים בכלל יתרון. אנחנו טסים המון ולכן חשוב שהיא תהיה פרקטית וקלת משקל.
ראיתי את הסייבקס 360 החדש, סייבקס מילו, את בוגבו בטרפליי, פג סלפי, circle, סיטי מיני תור ואת הסיטי מיני תור לאקס. לא מצליחה להחליט. אשמח מאד להמלצה מקצועית שלך. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ להתעסק פחות עם היפה
קובי סופר23/04/2023שלום אפי,
בראש ובראשונה אני ממליץ להתעסק פחות עם היפה.
ראיתי אלפי אמהות במהלך כל שנות העיסוק שלי בתחום שבחרו קודם ביפה. היום בדור הרשתות החברתיות עניין היופי צבר תאוצה מטורפת ואני רואה יותר ויותר אמהות שרוכשות עגלת אינסטגרם ושוכחות שהן צריכות לרכוש עגלת תינוק.
נכון, יופי זה בונוס אבל לדעתי זה הדבר האחרון שצריך לחפש במוצר שמיועד קודם לתינוק, אחר כך לניוד ולסיום להורה.
גיל חצי שנה הוא גיל די מוקדם לטיולון ואכן, אני חושב צריך טיולון דו כיווני. החיסרון הגדול הוא שאין אפשרויות בחירה.
זה או לרכוש עגלה עם אמבטיה, או טיולון שהוא חלק מעגלה (ברוב המקרים לא מתאפשר) ואז מדובר בסיפור יקר. המינוס ברכישה כזו היא שלא רוכשים בדיוק טיולון אלא כפי שרשמתי יותר עגלה, זה אומר שבשלב מסוים יתכן ותרכשו עוד טיולון.
הסייבקס לא חדש, רץ כמה שנים טובות עם שיפורים שנוספו לאורך הזמן. האיזי S טוויסטי לדעתי יענה טוב לדרישות. הוא לאו מושלם אבל נוח לניוד, הקיפול קטן אבל טיפה מסורבל.
הוא דו כיווני כך שלדעתי זה המוצר הכי קרוב לענות לדרישות.
סייבקס מיילו זו עגלה עם אמבטיה, לדעתי בטווח המחיר שלה אם הולכים על עגלה יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.
כנ"ל לגבי בייבי ג'וגר סיטי תור דלוקס.
\שאר האפשרויות הן חד כיווניות. אני ממליץ על טיולון דו כיווני עד גיל שנה ואפילו מעבר. מחקרים מראים שיש לכך יתרונות עצומים להתפתחות התינוק.
מעבר לדגמים שציינת כפי שרשמתי, אפשר לרכוש עגלות עם מושב דו כיווני כולל אמבטיה ואחר כך אולי למכור כיד 2 או לשמר לילדים הבאים.
יש אפשרויות זולות כמו מאמאס אנד פאפאס סולה שהיא מיושנת אך תהיה מעולה עד גיל שנה + ואחר כך תרכשו טיולון.
רכישת עגלה יד 2 כמו בוגבו בי.
בכל הקשור לנושא הטיסה, טיולונים כמו סלפי או בטרפליי יתנו מענה טוב אבל כפי שרשמתי, אני פחות ממליץ כעת ללכת לכיוון הזה. צריך לקחת בחשבון שאפשר להגיע עד למטוס עם כל עגלה ולקבל מיד בירידה כך שאני לא רואה בעגלה שעולה יחד איתכם יתרון כלכך גדול, בטח לא לפני גיל שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)