כיסא בטיחות שני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות שני
    עומרי
    22/04/2023

היי קובי
    מחפשים כיסא בטיחות לרכב השני, התייאשנו להעביר כל פעם.
    ראינו שיש מחירים טובים כרגע על הברייטיקס בולווארד קליק טייט.
    האם ההתקנה יחסית קלה לכיסא הזה?
    האם הכיסא מתחבר לרכב גם ללא חיבור איזופיקס? מה שאמור להפוך את ההתקנה לקלה עוד יותר…
    אם יש אופציה זולה שאתה ממליץ יותר גם אשמח לשמוע, בהתחשב בעובדה שזה כיסא שני שהילד יסע בו פחות.
    תודה רבה

תודה רבה 😊

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני אישית לא חושב שכיסא שני צריך להיות פחות טוב מהראשי

קובי סופר
    23/04/2023

שלום עומרי,

אני אישית לא חושב שכיסא שני צריך להיות פחות טוב מהראשי.
    גם נוסעים מעט, גם אם זה בעיר וכו', עדיין אנחנו לא יודעים אף פעם מה, מתי ואיפה יקרה משהו.

ברייטקס בולווארד קליקטייט הוא אחד המושבים הטובים בעולם כך שאם זו אופציה רלוונטית (מבחינת תקצבי) לא הייתי חושב פעמיים.
    הוא סופר קל להתקנה ומקבל את דירוגי הבטיחות הטובים ביותר.

בדרך כלל התקנה עם איזופיקס קלה יותר ועם חגורה מאוד מסורבלת וקשה. כל הפטנט של הקליקטייט נועד בדיוק לזה, ההתקנה עם חגורה והיא אחת הקלות בעולם.

יש אופציות זולות טובות אבל זה לרדת ברמת הבטיחות. כפי שרשמתי, אם התקציב שלכם מאפשר אז הבולווארד מעולה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רב תודות.

עומרי
    30/04/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו